Miley povedala pravdu

pridal WonderWoman 22.8.2019 o 21:57


O nevere aj o drogách.

A je to tu. Konečne vieme pravdu o tom, či bola dôvodom konca manželstva Miley a Liama jej nevera, alebo nie. Vyzeralo to totiž tak, že Miley bola svojmu sexy (čoskoro) bývalému manželovi neverná a ešte tomu aj nahrával fakt, že to malo byť so ženou. To jediné by totiž dávalo zmysel, keďže vymeniť Liama za iného chlapa by bola hlúposť. Takto by ale aspoň každému jasné, čo jej kamoška z jachty Kaitlynn má a on nie.

Miley však zo seba nevernicu robiť nenechá a tak sa rozhodla na svoj Instagram napísať vyhlásenie, v ktorom tieto obvinenia radikálne odmieta. Hovorí v ňom o tom, že chápe, že život, ktorý si vybrala, znamená byť otvorená a transparentná voči svojim milovaným fanúšikom. Nedokáže však akceptovať, že je obviňovaná z niečoho, čo nespravila. Nemá totiž čo skrývať, od puberty žúrovala, fajčila marihua a propagovala ju, experimentovala s drogami a napísala o tom aj pesničku. Keď bola mladá, veľa toho posrala a podvádzala vo vzťahoch. Prišla o veľkú spoluprácu s Walmartom kvôli bongu, vyhodili ju z Hotela Transylvania, lebo tam priniesla Liamovi na narodeniny tortu v tvare penisu a olizovala ju, hojdala sa nahá na betónovej guli a asi má vraj viac nahých fotiek na internete ako akákoľvek iná žena v histórii. Ale poučila sa z každej chyby, ktorú urobila a vie, že nie je dokonalá. Ani nechce byť, lebo je to nudné. Vyrástla pred očami svojich fanúšikov, no podstatné na tom je, že vyrástla. Dokáže priznať veľa vecí, ale odmieta priznať, že jej manželstvo skončilo kvôli nevere. S Liamom spolu boli 10 rokov a platí, čo povedala – že ho miluje a vždy bude. Musela však sama pre seba spraviť zdravé rozhodnutie a nechať svoj starý život za sebou. Momentálne je zdravšia a šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Nie je žiadna klamárka a môže hrdo vyhlásiť, že je skrátka len niekde inde, ako keď bola mladšia.

Nižšie vám samozrejme pripájam jej vyhlásenie a som zvedavá, čo naň poviete. Ja jej z nejakého dôvodu verím, no stále veľmi nechápem, prečo už nechcela, aby Liam, ktorého „bude vždy milovať“, nebol súčasťou jej „nového“ života. Ten to možno chápe lepšie ako ja, lebo už podal žiadosť o rozvod a ako dôvod uviedol (samozrejme, ako inak) neprekonateľné rozdiely. Uvidíme, či je toto naozaj definitívne, alebo sa k sebe zase raz o nejaký ten rok – dva vrátia.

 

O tomto napríklad Miley hovorila…

Celé vyhlásenie Miley na jej Instagrame







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk