Panenské matrace Micka Jaggera

pridal NoName 22.8.2019 o 7:18


A iné bláznivé požiadavky celebritiek.

Mick Jagger

Nie je len tak hocikto. Mich Jagger zatancuje a zaspieva a môže žiadať, čo len chce – jadrové zbrane,  sendviče z rituálne obetovaných jahniatok, vodu posvätenú budhistickými mníchmi – a svet mu to dá. Mick Jagger to dobre vie. Preto správa, že vyžaduje na svojich cestách nový matrac každú noc nijak zvlášť neprekvapuje, ani keď ide o matrac na ktorom musel spať predtým presne jednu noc jeden člen štábu, zabalený do igelitu. Ten matrac, nie ten človek, našťastie.

Je to také milo bizarné a zbytočne extravagantné, áno. Pri Mickovej povesti sa však čudujem, že nevyžaduje každú noc radšej nepoškvrnenú pannu – respektíve poškvrnenú iba raz, iba jedným členom štábu, aby bola len tak trošku zabehnutá. To bude asi tým vekom, v 76-tich človek predsa už tak nevládze. A možno tým, že konečne našiel šťastie s 31-ročnou balerínou Melanie Hamrick, s ktorou má posledné zo svojich ôsmich detí – 2-ročného syna Deverauxa.

Mick rozhodne nie je jediný z radov celebritiek s prapodivnými požiadavkami na svojich cestách okolo sveta. A viete čo, ja sa im ani nečudujem. Mať na konte niekoľko miliárd a zástup ľudí, čo sa idú pokakať, aby vyhoveli každej mojej požiadavke, som si istá, že by to v hlavičke ušlo aj mne. A čo vy? Čo by ste žiadali vo svojej šatni – ak by to mohlo byť skutočne, ale že fakt čokoľvek?

 

Beyoncé

Že má zrovna Bey extra požiadavky, asi nikoho neprekvapuje. Vo svojej šatni požaduje pečené kuracie krídelká a prsia, silno korenené kayenským korením a čerstvým cesnakom, vodu o teplote presne 21 stupňov a v kúpeľni červený toaletný papier. Tiež nikde nestrpí produkty Coca-Coly kvôli svojmu kontraktu s Pepsi. Neviem, čo z toho jej chýbalo na bratislavskom koncerte, že musela dve hodiny meškať, ale ten toaleťák som jej mohla kľudne skočiť kúpiť do dmka aj ja.

 

Adele

Táto deva žije zjavne zdravým životným štýlom, keďže všade požaduje cigaretky Marlboro light, zapaľovače a kvalitné červené vínka. Okrem iného však nepohrdne ani čerstvými sendvičami, čistou vodou a kolekciou žuvačiek, takže také hrozné to nebude. Čo zakázala vo svojej šatni je organický med, citrusové plody a akékoľvek jedlo, obsahujúce paradajky, chilli a ocot. Čo sme písali o Adele naposledy?

 

Cher

Cher potrebuje miestosti nie len pre seba, ale jednu samostatnú aj pre svojej parochne. Hádam im tam nie je smutno.

 

Christina Aguilera

Údajne nenávidí dopravné zápchy. Aby sa im teda vyhla, vyžaduje policajnú eskortu, aby žiadne z jej vozidiel nenarazilo počas presunu na akúkoľvek prekážku. Na SVK radšej nech Christina ani nechodí.

 

Kanye West

Chce byť stále za pekného, lebo v šatni vyžaduje holičské kreslo, Carmex balzam na pery a kopec, kopec alkoholu. Nie však akéhokoľvek, ale rovno Hennessy Paradis, ktorého jedna fľaša vyjde cca. na $1000. Inak, uhádnete, čo je na obrázku pod týmto textom? To je prosím pekne alkoholom napustená ľadová drť, ktorú musel mať na každej zastávke svojej Saint Pablo túry. Napravo je Henessy a kola, naľavo Grey Goose a limonáda. Mňam.

 

Katy Perry

Katkine šialené požiadavky sa krútia predovšetkým okolo kvetov a jedla. Vyžaduje vázy plné fialových hortenzií, ružových a bielych ruží a pivoniek. Veľa, veľa pivoniek. Ak to absulútne nie je možné zabezpečiť, žiada si aktuálne kvitnúce biele kvety, predovšetkým orchidey, a prosím vás, hlavne žiadne karafiáty. Potrebuje tiež osobitného človeka, ktorý sa bude venovať jej čerstvému ovociu a zelenine, francúzske lampy, chladničku s priestvitnými dverami a údajne majú členovia štábu zakázané na ňu prehovoriť, prinčipesu jednu.

 

Jennifer Lopez

Na záver si dajme ešte Jen, aj keď zoznam by mohol pokračovať donekonečna. Za účinkovanie v charitatívnom projekte – remaku piesne Marvina Gaya What’s Going On si vyžiadala 45-stôp dlhý príves (cca 14 m) s bielymi kvetmi všade. A bielymi obrusmi a stolmi a bielymi závesmi. A bielymi sviečkami a gaučami. Vzhľadom na to, že to bolo pre charitu, zmierila by sa aj s iba 40-stôp dlhým prívesom a s normálnymi stolmi, za predpokladu, že ich zakryjú bielymi obrusmi. Aká zlatá.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, ranker.com, tvovermind.com, complex.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk