Pozor! Táto pikoška vám môže zdvihnúť tlak

pridal NoName 22.8.2019 o 21:31


Teda pokiaľ ste zaryté feministky alebo musíte chodiť skoro ráno do práce ako ja. Ako to spolu súvisí?

Nuž ak ste na fotke náhodou spoznali excentrického milionára Gianlucu Vacchiho (ak nie, o nič ste neprišli), ktorý je taká light verzia Dana Bilzeriana. Ak si žena – feministka, čo nemá rada sexistických obstarnutých mačov, tak pre vlastné dobro ani neklikaj instagram týchto dvoch. Druhá vec čo naserie, je že pán je milionár (do bohatej rodiny sa už narodil) a určite nemusí ráno vstávať na šichtu.

Gianluca Vacchi, v internetovom svete známy ako „Grandpa Playboy“ (evokuje mi to názov nejakého lacného porna) sa narodil v auguste roku 1967 v talianskej Bologni. Jeho otec bol majiteľom a riaditeľom multi miliónovej nadnárodnej firmy a samozrejme od detstva bol pripravovaný prevziať štafetu po otcovi. Medzitým založil niekoľko vlastných úspešných firiem a až zhruba do roku 2016 bol normálnym (?) milionárom, no nejaký diabol mu vnukol myšlienku aby sa stal influencerom (vždy som si myslela, že ľudí nad 50 táto módna vlna obišla, no holt nie). Na youtube zavesil video ako tancuje so svojou mladou priateľkou pri bazéne a internetový fenomén bol na svete. Však viete, ľudia otupievajú.

Medzitým Gianluca získal niekoľko miliónov followerov, platených reklám hosťovačiek na párty, založil vlastný web s názvom GVlifestyle a nejaký zlý človek mu povedal že sa môže stať aj DJom. Asi to bola Paris Hilton. Gianluca má na konte pár hitov a práve k poslednému, ktorý promoval na instagrame bubnovaním po zadkoch modeliek (iný výraz pre sugar babes) sa vzniesla vlna kritiky od naštvaných feministiek. Konkrétne ich trápi to, že sa k ženám chová ako ku kusom mäsa a dehonestuje ženské pokolenie. Nuž v podstate majú pravdu, avšak nemyslím si že by tam tie slečny boli z donútenia. Peniaze a sláva sú mocné afrodiziakum. Gianluca na túto kritiku zareagoval po svojom, na insta zavesil video ako v ženských šatách, štekloch a tangáčoch tancuje a jeho priateľka ho pláca po zadku, s popisom že každý si môže robiť čo chce. A veď môže…Asi vás neprekvapí fakt, že pán má výrazne mladšie priateľky. Nechal sa počuť že jeho typy sú iba chudé brunety, samozrejme modelečky.

Ešte pár pikošiek:

Celkom rád sa prezlieka do ženských šiat a topánok, čo môžete vidieť v jeho instagramových videách

Má len 52 rokov (teda telo má vyšportované to sa musí nechať ale podľa vyžitej tváre by som mu tipovala viac)

Má len 173 cm ( aj to je asi nadhodené číslo). Podľa mňa má aj malé nohy, čiže ženy viete čo sa hovorí hehe.

Keď hovorí po anglicky má silný taliansky prízvuk napriek tomu že roky žije v USA

Kamoší sa s celebritami  (údajne jeho dobrý kamoš je Zac Efron, to asi hovorí samo za seba)

Tu ho máte, fešáka

 

Nechýbajú motivačné reči, lebo sám seba tituluje ako „lifestylový guru“…

 

Má tiež vycibrený vkus pre módu

 

S mladučkou priateľkou, modelkou Sharon Fonseca, ktorá by s ním určite bola z lásky aj keby nebol milionár

 

 

 

Nesmie chýbať kérka samého seba na vymakanom chrbte….čo ma ale znechucuje viac, sú tie pánske slipy tváriace sa ako plavky

 

Tu ho máte v celej „kráse“

Inkriminované video čo nahnevalo feministky

 

A jeho odpoveď v tangáčoch a štekloch

 

A to najlepšie nakoniec, ak ste vydržali čítať a klikať až sem zaslúžite si zahliadnuť klenot z jeho tvorby (kombinácia uchu lahodiacich zvukov a prestrihov na tanečky starého pána a modeliek jediacich banán).

 

Zdroje: instagram.com,  gvlifestyle.com,  youtube.com,  businessinsider.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk