Seriálový fenomén The Boys

pridal NoName 22.8.2019 o 12:28


Zábavný, nekonvenčný, mládeži neprístupný a neskutočne sexi.

Superhrdinské filmy a seriály ma už dlhšiu dobu vôbec nezaujímajú. Ešte tie marvelovky si pozriem, ale viac menej len kvôli vymakaným hrudným košom Chrisa Hemswortha a Roberta Downey Juniora. Inak sú všetky na jedno kopyto a väčšinou pri nich zaspím skôr, než sa hlavný zloduch rozhodne zničiť svet.

Posledné týždne sa ma sociálne siete a obľúbené stránky snažili presvedčiť, aby som dala šancu novému superhrdinskému seriálu z dielne Amazonu The Boys. Povedala som si, že vyskúšam.  Jeden diel ma hádam nezabije. Nuž, čo vám poviem. Zabilo ma to. Najmä ten cliffhanger na konci posledného dielu.

Seriál vznikol podľa rovnomenného komiksu, ktorý vytvoril Garth Ennis a Darick Robertson. Je založený na tom, že superhrdinovia sú tí zlí. S veľkou mocou neprišla veľká zodpovednosť, ale len veľká arogancia. V obrovskej korporátnej firme Vought vládnu siedmi superhrdinovia, ktorí sem-tam niekoho zachránia, ale v skutočnosti len zarábajú ťažké prachy na reklamách a filmoch, ktoré sa o nich točia. Všetky záchranné akcie sú len premyslené marketingové ťahy a v skutočnosti sú títo páni a dámy len zhýralými arogantnými gaunermi. Jeden z nich omylom zabije priateľku hlavného hrdinu a ten sa rozhodne, že sa pomstí.

To je v skratke dej prvého dielu, viac prezrádzať nebudem, aby som zbytočne nespoilerovala. Seriál vytvoril Eric Kripke, ktorý je duchovným otcom seriálu Supernatural. V seriáli hviezdi Karl Urban (Pán prsteňov, Thor: Ragnarok), ktorý je cynický, drsný a má fakt krásne vlasy. The Boys mi pripomenuli Deadpoola v tej najlepšej forme a tiež gangsterky Guya Ritchieho. Okrem zábavného násilia, poctivo vystavaných postáv a šokujúcich odhalení ponúka seriál aj niekoľko zimomriavkových ľúbostných línií. Ja si dokonca trúfam povedať, že pod celým tým cool obalom sa vlastne ukrýva moderná verzia Rómea a Júlie.

Videli ste? Čo na to hovoríte?

 

Karl Urban ako cynický Billy Butcher. Zamilovala som sa.

 

Sedmička. Najsilnejší superhrdinovia alebo neporaziteľní  zloduchovia?

 

Obyčajní chalani, ktorí sa ich snažia poraziť.

 

Haniball Lecter, kráľ Joffrey, Darth Vader… Homelander všetkých zloduchov strčí do vrecka.

 

Hajzlík Deep, ktorého stvárnil chutnučký Chace Crawford, druhýkrát som sa zamilovala.

 

Fešák Deep dostal aj svoj kalendár. Amazon vytvoril tento nádherný gýč. Zavesili by ste si ho na záchod?

 

 

 

 

 

Deep miluje delfíny. Niekedy až priveľmi.

 

Trailer, pretože lepšie raz vidieť, ako 100-krát čítať. V tomto seriáli budete počuť aj Spice Girls!

 

Zdroje: wikipedia.org, youtube.com, imdb.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk