Angelina Jolie je nešťastná

pridal NoName 23.8.2019 o 14:06


Lúčila sa so synom…

Leto sa končí, v prímorských letoviskách pomaly ale isto domáci obyvatelia vyháňajú turistov domov a rodičia detí radostne nakupujú peračníky, ceruzky a ruksaky. Prečo radostne? Pretože im ratolesti konečne vyletia z hniezd a budú mať svätý pokoj! Oh sladká práca. Konečne! Už žiadne mami vstávaj, poďme do toho parku, kde je ďalší trilión jačiacich detí. Už žiadna jemne pripitá omladina rušiaca nočný kľud na lavičke pod oknami. Chvála bohu, za povinnú školskú dochádzku!

Ale Angelina sa neteší… So slzami na krajíčku pred pár dňami vyprevádzala najstaršieho syna, Maddoxa na internát. V Amerike je veľa dobrých škôl, no aj napriek tomu, si Maddox vybral „ Yionsei University“ v Soule. Áno, v tom Soule – v Južnej Kórei. To je trošku od ruky. Mladý sa rozhodol študovať bioinžinierstvo, tak snáď zotrvá a vydumá pre ľudstvo nejakú zaujímavú štúdiu.

Starostlivá matka Angelina, sa so synom prešla po spoločných priestoroch internátu, a samozrejme vzbudila pozornosť študentov. Na internete sa objavilo jedno video od študenta Richarda Choia, pôvodom z Minnesoty, ktorý sa mal možnosť s Angelinou rozprávať celých 40 sekúnd. Tento významný akt nahral na YouTube s vlastným 12 minútovým komentárom. Zatiaľ má 22 tisíc vzhliadnutí. Áno, svet sa v prdel obracia. 12 minút mlel kvôli 40 sekundám. Gratulujem. Na konci článku si to video môžete preklikať. Nabudúce, keď sa stretnem s Marošom Kramárom, tiež niečo také natočím…

Smutná Angelina

 

So synom Maddoxom, už má 18 rokov!

 

 

S mladým video-biznismenom Richardom Choiom

 

A čo robil exmanžel Brad Pitt? Promoval film Vtedy v Hollywoode, o ktorom sme vás v minulosti informovali. Kto už ho videl? Na tejto snímke ho “bošká“ Lena Veľryba Dunham. V pozadí Leo a režisér Quentin Tarantino.

 

Klasická pózovačka na červenom koberci.

 

Decká pokope.

 

Takto sa Angelina tvári na rodičovskom združení.

 

12 minútové video, kvôli  40 sekundám rozhovoru.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk