Kreatúra dňa

pridal NoName 23.8.2019 o 14:52


Katie Price v nežných rúčkach plastických chirurgov.

Tie fotky sú peklo a obávam sa, že z mojej sietnice už nikdy celkom nezmiznú. Katie Price, akože modelka, ale skôr štetka a účastníčka rôznych reality show, šla na facelift. A náš škodoradostný Ignác ju odfotil pár dní po zákroku.

Katie vyzerá, akoby ju skalpovali krvilační Siouxovia. Ako toto utrpenie môže niekto podstúpiť dobrovoľne? Na školách by mali deti učiť miesto obligátneho – drogy sú zlé, radšej – plastické operácie sú zlé. Katie môže slúžiť ako odstrašujúci príklad. Vo svojom živote ich podstúpila vraj 11. Aspoň tak píše dailymail.com a oni sa nikdy nepletú. Väčšina plastík sa týkala pŕs, Katiene cecky rástli z prirodzených B-čiek až po obludné GG-čka. Zaujímavé je, že v roku 2008 ju chytil záchvat súdnosti a nechali si ich zmenšiť z F na C. Momentálne je však už naspäť na tých GG-čkách. Popri tom si samozrejme nechala upraviť noštek, napichať botox, vytvarovať zadok, odsať brucho, natiahnuť kožku v spomínanom facelifte a množstvo ďalších „drobných“ úprav. Tento posledný facelift si dopriala na klinike v Istanbule. Ja neviem, šli by ste na plastiku do Turecka?

Je to nádherný paradox tejto doby. Chcete vyzerať ako princezná a namiesto toho vyzeráte ako monštrum z hlbín.

Pri prezeraní galérie rozhodne nejedzte.

 

 

 

 

 

 

 

Pred plastikami

 

Po plastikách

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk