Bude Matrix 4

pridal WonderWoman 24.8.2019 o 14:34


A v ňom Neo aj Trinity!

Nádych, výdych, zachovám kľud. Alebo viete čo? Nie. Ja sa taaaaaaak teším, že bude konečne pokračovanie Matrixu!!! Neviete si predstaviť, aké to je, keď na niečo čakáte 16 (slovom šestnásť!) rokov, všetci vám hovoria, že trilógia nemôže mať pokračovanie, no vy stále veríte, že táto môže, a potom príde ten deň, kedy zistíte, že Matrix 4 bude. Ha! Tak vidíte, všetci neveriaci skeptici!

V utorok to potvrdil The Hollywood Reporter a neskutočne nás potešil aj informáciou o tom, že film bude režírovať jedna z dvoch pôvodných režisérok (vtedy ešte režisérov) Lana Wachowski. No a čo je ešte lepšie, Nea a Trinity si opäť zahrajú Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss. Úprimne, ani si neviem predstaviť, že by bol Matrix 4 bez nich. Nakrúcanie začne začiatkom budúceho roku a do kín by mal prísť najneskôr začiatkom 2022. Lana prezradila, že veľa myšlienok o našej realite, ktoré mali so sestrou Lilly (vtedy ešte s bratom Andym) pred 20. rokmi, je relevantných práve dnes. Je šťastná, že postavy z Matrixu sa opäť vrátia do jej života a vďačná za príležitosť znovu pracovať so svojimi úžasnými priateľmi. Neviem , ako vy, ale ja som nadšená a vďačná tiež .

 

 

Tiež sa už neviete dočkať?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk