Najlepšie platení herci roka

pridal NoName 25.8.2019 o 21:08


Aj pekní sú, aj talentovaní, aj peniaze zarobiť vedia.

Forbes nás už dlhoročne zabáva rebríčkami najlepšie zarábajúcich podnikateľov, športovcov, spevákov, učiteľov, kuchárov, upratovačiek… veď viete. Aktuálne vyšiel rebríček najlepšie zarábajúcich hercov a je to vlastne celkom nudné čítanie. V prvej desiatke sa usadili herci z Avengerov a sem-tam sa tam infiltroval nejaký aziat alebo černoch. Stavím sa, že ak vyjde podobný ženský rebríček, v prvej trojke sa objaví Scarlett Johanson.  Ale pozor, na prvom mieste čaká veľké prekvapenie!

 

10. Will Smith, 35 miliónov dolárikov

Will Smith sa tento rok predviedol ako džin v hranej verzii Aladina, odtiaľ pramení hlavný zdroj jeho príjmov. Jada musí byť spokojná.

 

9. Paul Rudd, 41 miliónov dolárikov

Prvý z avengerského komanda, Paul Rudd alias Ant-man. Aj tak ho mám najradšej v Priateľoch.

 

8. Chris Evans, 43, 5 milióna dolárikov

Neporaziteľný Kapitán Amerika okupuje 8. miesto. Najkrajší zadok Ameriky!

 

7. Adam Sandler, 57 milóna dolárikov

Nechápem, prečo je tento chlapík taký obľúbený. Žiaden film, v ktorom sa kedy objavil, nebol ani len priemerný. Mimochodom, asi ste si všimli môj zámer potešiť oči drahých pikoškáriek a dúhových pikoškárov odhalenou hruďou umiestnených pánov. Adam Sandler však na všetkých svojich odhalených fotkách vyzerá hrozne a tak som sa ho rozhodla z bezpečnostných dôvodov nechať oblečeného.

 

6. Bradley Cooper, 57 miliónov dolárikov

Bradley je tento rok v kurze. Režíroval film Zrodila sa hviezda a ukázal, že je všestranne talentovaný. Jeho súkromný život radšej nekomentujem.

 

5. Jackie Chan, 58 miliónov dolárikov

Jackie Chan už dávno nie je len hercom. Okrem hranie v neskutočnom množstve filmov stíha aj produkovať, režírovať a spravovať sieť reštaurácii. Hongkongská superstar jednoducho nepozná oddych. Aby som získala túto fotku musela som zapnúť stroj času.

 

4. Akshay Kumar, 65 miliónov dolárikov

Na štvrtom mieste sa usadil Akshay Kumar. Znalci Bollywoodu vedia, že Akshay je najväčšou indickou hviezdou. Z jeho bohatej filmografie ma zaujal napríklad film Once Upon a Time in Mumbaai 2.

 

3. Robert Downey Jr., 66 miliónov dolárikov

Robert je ten, čo začal celú tú mániu okolo komiksov a dlhé roky bol jednou z najväčších hviezd Marvelu. Som veľmi zvedavá, akým smerom sa bude ďalej uberať jeho kariéra.

 

2. Chris Hemsworth, 76, 4 miliónov dolárikov

Slová sú zbytočné.

 

1. Dwayne „The Rock“ Johnson, 89, 4 milióna dolárikov

A veľké prekvapenie na záver. V tom prípade berte to „veľké“ doslova. Čerstvý ženáč si uchmatol prvú pozíciu a vykúzlil svojej manželke úsmev na tvári.

 

Zdroje: justjared.com, forbes.com, imdb.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk