Keby bol Ken živý, vyzeral by údajne takto

pridal NoName 27.8.2019 o 7:55


Na spríjemnenie začiatku nového týždňa vám prinášam lahôdku, lakocinku v podobe „živého Kena“ – Rodriga Alvesa. Verím že po zhliadnutí týchto fotiek prejde každého chuť dávať si nejaké plastiky. Rodrigo totiž slúži ako skvelý odstrašujúci príklad aj s „mačacou ženou“- Jocelyn Wildenstein.

V minulosti by takýto ľudia boli zavretí v klietke a vozili by ich po svete ako tzv. „freak show“. Dnes majú instagamy a mentorujú mladých ľudí po celom svete.

Ale späť k Rodrigovi. Rodrigo Alves sa narodil 30 júla 1983 v Brazílii do priemernej rodiny a sám seba opisoval ako „škaredé a tučné dieťa“. V škole bol údajne za svoj vzhľad šikanovaný a to ho viedlo k prvej plastickej operácii v roku 2000. Jeho prvá plastika bola viac menej zdravotného rázu. Kvôli hormonálnej dysfunkcii mu narástli ženské prsia a tak si ich dal odstrániť. Mal 17 rokov a odvtedy s plastikami už neprestal. Dodnes má za sebou viac ako 70 plastických operácií a asi 90 mini invazívnych zákrokov typu botox a kyselina hyalurónová. Dokopy má za sebou viac ako 150 zákrokov na svojom tele! A vraj s týmto číslom ešte neprestal. Nuž, každý musíme na niečo umrieť. Podľa môjho skromného názoru, ľudské telo jednoducho nezvládne toľko narkóz a operácií, litre botoxu a silikónu.

Zoznam jeho plastík zahŕňa 11 úprav nosa (po jednej takej plastike nemohol poriadne dýchať a jeho hlas znie dodnes ako keby mal nádchu), vybratie rebier (fakt nepochopím ako si toto niekto dá dobrovoľne spraviť), falošný six pack (ono s litrami silikónu v tele sa asi ťažko cvičí), brazilian butt lift (v preklade nafúknutie a zdvihnutie zadku, pozdravujú všetky Kardashianky), tvarovanie členkov (WTF?!), prsné implantáty, liposukcie stehien, implantáty svalov na chrbte, stovky kadejakých výplní na tvári, transplantácie vlasov a veľmi kontroverzný a nebezpečný zákrok na permanentnú zmenu farby dúhovky (zopár ľudí už po tomto osleplo).

Rodrigo alias „living Ken doll“ je však na seba patrične hrdý a veselo cestuje po svete a v každej krajine si dá niečo spraviť. Dosť často chodí aj k nám do Istanbulu (ako aj jeho kamoška Katie Price) a zdieľa zážitky z ciest na svojom youtube kanále. Aj vás zaujíma odkiaľ má Rodrigo peniažky na svoju milú záľubu? V dnešnej dobe je možné všetko a tak tento influencer (citujem „televízna star“, „spevák“, „jetsetter“, „mentor“ a „fashion guru“) žije z rôznych platených reklám, párty, TV relácií (účinkoval aj v Celebrity Big Brother UK a Celebrity Big Brother Italy) atď. V podstate ryžuje na tom, že zo seba spravil kreatúru a ľudia za prachy ho chodia obkukávať.

Neviem, na začiatku tejto pikošky som na neho pozerala s opovrhnutím a posmechom, avšak po dopísaní musím skonštatovať, že mi je smutno. Takýto ľudia sú len výsledkom chorej doby v akej žijeme a v podstate mi je Rodriga ľúto, že nemá rodinu alebo priateľov, ktorí by ho zastavili na ceste vlastnej skazy. Tiež nechápem plastických chirurgov, keď k nim príde takýto človek a prišijú mu hoci aj žabu na tvár, lebo veď peniaze. Takýto ľudia by mali namiesto plastického chirurga skôr vyhľadať psychiatra.

Niekoľko zaujímavostí z Kenovho života:

Plynule ovláda niekoľko jazykov (portugalčinu, španielčinu, taliančinu, angličtinu, nemčinu a ruštinu).

Tvrdí o sebe, že je asexuálny a že mu vadí keď sa ho niekto intímne dotýka (dosť paradox keď si pomyslíme čo všetko si už dal operovať).

Kamoší sa s rôznymi celebritami, jeho párty kamka je aj Paris Hilton (toto asi nikoho neprekvapí, Paris je jednoducho dobrá duša).

Rodrigo robí aj „hudbu“, jeho prvý (a snáď aj posledný) singel nesie prekvapivý názov „Plastic World“.

Dosť bolo rečí, kochajte sa krásou.

 

Rodrigo pred plastikami

 

A dnes. Seriózne kebyže podíde ku mne v tme, zdrhám.

 

Ken vo Vegas. Tu krásne vidieť aké má neforemné telíčko plné kadejakých výplní, plus do očí bijúca neproporčne veľká hlava.

 

Tie tesné džínsy a nôžky ako húrky v nich je to najmenšie zlo

 

„Vyzleč sa moja a ukáž mi svoje plastiky vrrrrr“.

 

Ken v mojom meste. Bohužiaľ zmeškala som životnú šancu vidieť ho.

 

Fotograf: „dajme to prirodzene, na mimozemšťana“.

 

Nepozeráte sa na plastovú figurínu, ale na živého (?) človeka

 

Najsexy pózy na záver. Rodrigo ležérne pohodený v bazéne „sa cíti krásny a voľný“….

 

 

Videá upozorňujem pozerať len na vlastné riziko.

Jedno z mnohých videí, ktoré dokumentujú jeho operácie. Vyberanie rebier, nech sa páči.

 

K tomuto ani neviem čo napísať. Po pol minúte mi začali krvácať uši a po dopozeraní som dostala migrénu. Ale dala som to kvôli vám. Vyzerá a znie to ako paródia, bohužiaľ je to myslené vážne.

 

P.S. autorka si po dopísaní tohto článku musí dať štamperlík hruškovice na žalúdok.

 

Zdroje: instagram.com, Rodrigoalves.co.uk, Wikipedia.org, Mirror.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk