Lesbické fotky a obvinenia z photoshopu

pridal NoName 28.8.2019 o 8:08


Už dlho sme tu nemali naše „milované“ Kardashianky…ale nie, žartujem.

Len nedávno tu bola Khlozilla a už strašia zase. Keďže už nie je čím zaujať a šokovať, dali sa sestry na spoluprácu. Konkrétne dve biznismenky z ich famílie – Kim a Kylie. Vieme že Kylie ako mladá milionárka má vlastný rad dekoratívnej a pleťovej kozmetiky. No a Kim? Tá predáva všetko možné, cez sextape, parfémy, škaredé pičorezky, kozmetiku až po slnečné okuliare a tak ďalej. Veď vidíte, na ohlúpnutých ľuďoch sa zarába najlepšie…čo na tom že nám horia dažďové pralesy a málokto sa zamyslí prečo. Ale nie o tom som chcela…

Kylie a Kim uviedli na trh nový parfém, konkrétne tri, nečakane flakón je v tvare pier…Kyliených pier. Tri farby reprezentujú tri rozdielne vône (citujem „červené pery je opulentná kvetinová vôňa, ružové pery solárno kvetinovo kokosová a nude pery je vanilkovo pižmová vôňa) a tieto skvostné parfémy môžu byť vaše za 40 doláčov.

Aby sa lepšie predávali, sestry nafotili mierne lesbické fotky a keďže majú rovnakého plastického chirurga (možno tiež boli v Istanbule) a je ich ťažko rozoznať tak si navliekli na seba farebné kombinézy. Stalo sa niečo nečakané a fanúšikovia ich obvinili z photoshopu! Také prekvapenie pre naivných fanúšikov. Zistili to podľa fotky kde má Kim 6 prstov na nohe. Myslím že 6 prstov je na nej to najmenšie zlo…

Nech sa páči presvedčte sa sami:

„Ja si odstrihnem pravú nohu a ty ľavú aby nás naše deti spoznali, dobre moja?“

 

Inkriminovaná foto Kiminho chodidla (za chvíľu si to dajú takto preoperovať všetky influencerky)

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Fotograf: „trošku sa tam polesbite, nech sa nám to predáva!“

 

Vkusný parfém, vhodný aj ako dar aj pre starú mamu

 

Sedím na papuli a je mi dobre

 

Veľkosť flakóna je verná kópia Kyliených pier (to si myslí autorka)

 

Niečo creepy na záver. Kim a jej spolupráca s firmou Carolina Lemke. Tieto údajne luxusné slnečné okuliare môžu byť vaše tiež a prídu vám aj s Kiminou hlavou…teda jej gumenou maskou. Nádhera….

 

Aby som zas nebola obvinená len z hejtovania, bonusová foto je Kim a deti. Málokedy vidíme fotky kde sú všetky pokope a teda sú rozkošní (zľava Saint, Psalm, Chicago a North).

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk