Moderný Mr. Bean?

pridal NoName 28.8.2019 o 11:44


Jim Parsons na nakrúcaní nového filmu.

Mnohým teraz odľahne, nie, nenakrúca sa remake Mr. Beana. To len náš Ignác nafotil pracujúceho Jima Parsonsa. Ten sa upísal Netflixu na projekte Boys In The Band. Bude sa jednať tiež o remake, a musím sa priznať, že som doteraz o tomto filme nepočula. Po internetoch som sa dozvedela, že bol úspešne hraný aj ako hra na Broadwayi.

Jedná sa o film s LGBT tematikou, väčšina hlavných postáv budú teda pochopiteľne muži. Adaptáciu sa rozhodol produkovať Ryan Murphy, ktorého meno vám môže byť známe zo seriálov Glee alebo American Horror Story.

A čo ten Jim? Čo naňho hovoríte? Podľa mňa mu to pristane! Na prvý pohľad som myslela, že zábery sú reálne nafotené. Akoby bol nakúpiť nejaké fajnové dizajnérske kúsky u Hermesa a pri rannom obliekaní sa inšpiroval Mr. Beanom. Pre mňa ale aj tak navždy bude jemne pošahaný doktor Sheldon Lee Cooper zo seriálu Bing Bang Theory.

 

Aha, tamto je Ignác z Pikošiek, všimol si ma?

 

Taxiii!!!

 

Aha čo som si kúpil u Gucciho!

 

Skúsim aj bez okuliarov… Hádam si ma niekto všimne.

 

No konečne! A zoberte to cez  5th avenue!

 

Už sa teším, ako si to doma všetko vyskúšam.

 

Sheldon <3

 

Zdroje: indiewire.com,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk