Zoznámte sa s Dylan Meyer

pridal NoName 28.8.2019 o 13:18


Osobou, ktorá sa zapíše do histórie bulváru ako nová frajerka Kristen Stewart.

Už to tak vyzerá, že vzťah Kristen Stewart so Stellou Maxwell je minulosťou. Ešte v júli si spoločne vyvaľovali šunky na jachte v Taliansku, v auguste je všetko celkom inak. Kristen si lieči zlomené srdiečko s novou frajerkou a Stella zverejňuje sexy fotky a videá. Žeby sa snažila Kristen ukázať, o aké telo rozchodom prišla? Stavila by som sa, že áno. Je to rokmi osvedčená taktika boja medzi exfrajermi.

Povedzme si úprimne, nová Kristenina frajerka Dylan nie je žiadna veľká kráska. Je zaujímavá takým tým huličským spôsobom, ale po fyzickej stránke jej Stella dáva ťažké KO. Dylan je scenáristka a spisovateľka a to je vlastne jediná informácia, ktorú som o nej našla. Viac si o nej povieme, keď spolu ostanú aspoň dva mesiace (čo je veľmi nepravdepodobné). Dylan a Kristen odfotil Ignác už dvakrát. Prvýkrát sa vykusovali 14. augusta v New Yorku. Cez víkend predviedli svoju animálnu príťažlivosť v LA.

Poďme ešte k rozchodu Kristen a Stelly. Tajné zdroje štebotali, že dôvodom ich odlúčenia bolo to, že sa nedokázali zhodnúť na mnohých veciach a pomaly to už prestávalo byť vtipné. Rolu zohralo aj to, že Kristen nakrúcala v Nemecku nových Charlieho anjelov. Vzťahy na diaľku pukajú ľahšie než vajíčkové škrupinky.  V Hollywoode obzvlášť.

 

Vykusovačka v LA

 

 

 

 

Vykusovačka v NY

 

 

 

Stella pózuje, 2 dni po prvej Kristeninej vykusovačke

 

 

Na Ista pridala aj takéto video. Diagnóza je jasná.

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Stella! (@stellamaxwell),

 

Zdroje: dailymail.co.uk, justjared.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk