Chceli by ste sa zaseknúť vo výťahu s Aquamanom?

pridal NoName 29.8.2019 o 12:17


Zdá sa, že si s jeho silami na súši neporadil…

 

Ak sa vám nepozdáva Jason Momoa ako Aquaman, tak si ho predstavte ako silného a milujúceho divocha Khala Droga zo seriálu Game of Thrones. Ja by som sa s ním rada zasekla vo výťahu, aj keby hral paródiu na Borata. Nielen, že je sexy, ale vyzerá, že je s ním strašná sranda.

Dosť ale snívania… V reálnej situácii, by som sa pri mojom šťastí, zasekla vo výťahu s nejakým umasteným údržbárom. Radšej vám poviem, čo sa vlastne stalo. Jason,  jeho skupina piatich priateľov a jeho psík Rama, sa ocitli v nepríjemnej situácií v jednom z Vancouverských hotelov. Bezstarostne nastúpili do výťahu a bác. Akosi sa nedostali na prízemie.  Situáciu sa personálu podarilo vyriešiť až po dvoch hodinách. To je strašidelne dlhá doba pre piatich ľudí a psa v jednom malom priestore. Takže si čas krátili nakrúcaním dokumentácií na Instagram. Zavtipkovali aj o tom, koho zjedia ako prvého. Ešteže mali pivo a M&M´s čokoládu.

 

Jasonov zúfalý kamarát (tohto mali zjesť ako prvého)

 

Tento nie je taký zúfalý, má aspoň pivo (ale pivo je močopudné!).

 

Osadenstvo sa po chvíľke udomácnilo na zemi. Najviac na háku má psík Rama.

 

 

 

 

 

Na konci drámy, sa za posádkou nefunkčného výťahu ešte stihol zastaviť aj ďalší tím kolegov, a súdiac podľa videa nižšie, nič nevyriešili…

 

Ešte pridávam aj fotografiu Khal Droga. Pre lepšiu predstavu. Mimochodom, mne sa na začiatku zdal hnusný. Ale potom to bol ten najmilejší odľud akého som v seriáli GoT videla.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com, instagram, com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk