Wayne Rooney neposlúcha

pridal NoName 29.8.2019 o 17:24


Svoju manželku Coleen.

Ak aj nežijete futbalom, meno Wayna Rooneyho vám asi niečo hovorí. Už proste musí, keď som vám s tým športom napovedala. Ja ním tiež nežijem, naposledy som v roku 2010, keď sa hral World Cup. Fandila som Španielom a tí vyhrali, čo ma tešilo. Ale viac času sme s kamarátkou strávili rozprávaním sa o futbalistoch. Jej sa páčil Kaká a mne Torres. Sranda, ani by som nepovedala, že to bolo už takmer desať rokov dozadu, čo sme tieto veci spolu riešili. Ale dnes už tuším ani jeden z nich aktívne nehrá, takže čas je skrátka skutočne neúprosný.

Wayne Rooney v roku 2010 hral tiež, ale na rozdiel od tých dvoch vyššie uvedených futbalistov hrá dodnes. Zo starých čias si ho pamätám ako taký babyface…no, ako vravím, čas je krutý. Pôvodom je Wayne Brit, ale momentálne pôsobí v DC United v americkom Washingtone. Minulý víkend sa objavili jeho fotky s akýmisi neznámymi ženami, ako sa spolu bavia na párty vo Vancouveri. S jednou sa bavil vo VIP časti baru, s ďalšími nastupoval do limuzíny, aby sa odviezli do iného baru a s tou poslednou nastupoval do hotelového výťahu. A to vôbec nebolo po chuti jeho manželke a matke jeho štyroch synov. Manžel jej síce dal vedieť, že pôjde so spoluhráčmi na párty, ale objímačky so ženami a cestu výťahom nespomenul. Coleen sa to dozvedela až z bulváru, tak bol hneď oheň na streche. Inak, ešte k tým štyrom Rooneyovie deťom. Ich mená ma celkom zaujali a tak o ne neukrátim ani vás- sú to 9-ročný Kai, 6-ročný Klay, Kit má tri a najmladší Cass rok a pol. Toho posledného trochu odflákli, prečo tiež nie je na K? Treba sa pozrieť na Kardashianky, tie vedia o nápaditom prístupe k menám svoje, všetky z nich (na čele s matkou) začínajú K-čkom.

Ale aby sme sa vrátili ku Koleen…pardon, ku Coleen, fotky ju rozzúrili až tak, že priletela za manželom a nakázala mu, aby zrušil zmluvu s Washingtonom a okamžite sa vrátil naspäť domov do Anglicka. Vraj sú tam omnoho šťastnejší (rozumej môže ho mať viac pod dohľadom). Tie obšmietajúce sa ženy ale asi nie sú jediná vec, čo ju štve. Wayne fakt nie je prvý futbalista, ktorý má na konte niečo takéto. Napríklad David Beckham a jeho sexting si našli miesto aj na našich hodinách anglickej lingvistiky (konkrétne išlo o titulok Becks sex text). Coleen môže štvať aj to, že jej manžel v daný večer pil. Problémy s alkoholom preňho totiž nie sú ničím výnimočným, napríklad vlani bol kvôli nim na letisku vo Washingtone rovno zatknutý. Aj preto údajne padlo rozhodnutie abstinovať. Asi ale nepadlo na úrodnú pôdu, no. Neviem, ako veľmi môže Coleen monitorovať toto všetko v Anglicku, no podľa všetkého sa tam Wayne skutočne čoskoro vráti. Takže hoci tu píšem o neposlušnom Waynovi, zdá sa, že sa nakoniec rozhodol manželku predsa len uposlúchnuť. A tá dúfa v takzvaný fresh start, teda, že budú môcť začať pekne krásne odznova. Ideálne s piatym dieťaťom. Až do tohto bodu som nejakú tú logiku za jej konaním chápala, ale lepiť problémy vo vzťahu ďalším prírastkom sa mi nezdá ideálne riešenie. Veď uvidíme, čo z toho nakoniec bude.

 

Inkriminované fotky.

 

 

 

 

Takto nejako by vyzeral Kýblik zo Snehulienky, keby sa dal na zlé chodníčky

 

 

Nasratá Coleen. Na nákupe bola po objavení fotiek bez obrúčky.

 

Tomuto sa hovorí multitasking jak má byť

 

Tuším ako správna Britka kupuje Weetabix, nie?

 

(Naoko) Idylický párik. Sú spolu od tínedžerských liet

 

A na záver idylická rodinka…pribudne do nej čoskoro niekto ďalší? Napríklad Karol, nech je to zas na správne písmenko.

 

Zdroje: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk