Cambridgovci verzus Sussexovci

pridal NoName 30.8.2019 o 7:51


Situácia sa vyostruje.

Všetci vieme, že to medzi nimi vrie, ale samotní aktéri to navonok nedajú znať. Kate a Meghan by si najradšej skočili do vlasov, ale statočne držia dekórum a nenápadne trúsia drobné náznaky. Baví ma to omnoho viac ako otvorená nenávisť, ktorú prezentujú napríklad Kardashianovci a Taylor Swift. Áno, dávam ich na tú istú úroveň. Od dôb princeznej Diany klesla anglická monarchia na úroveň bulváru. A je jej tam dobre.

Poďme si zhrnúť, čo sa stalo v posledných týždňoch. O tom, že sa Harry s Meghan rozhodli, že idú zachraňovať Zem, sme už písali. Následne pokrytecky nasadli do súkromného lietadla a nechali sa odviesť na dovolenku na Ibizu, naspäť do Veľkej Británie, o pár dní neskôr do Nice a zase na rodnú hrudu. V priebehu 11 dní absolvovali 4 lety. Ľudia sa oprávnene pýtali, či si Harry, ktorý je šiesty v čakačke na anglický trón, musí vyvážať svoj ctený zadok v súkromných lietadlách. Sussexovci sa tvárili, že áno, samozrejme, inak to predsa nejde, či?

Cambridgovci im názorne predviedli, že sa to dá aj inak. Na každoročnú dovolenku v Škótsku sa prepravili pravidelnou leteckou linkou spolu s desiatkami bežných pasažierov. Ignác ich nafotil, ako aj s deťmi nastupujú do lietadla. Cambridgovci sedeli nenápadne na predných miestach, takže ľudia, ktorí cestovali s nimi, si ani neuvedomili, že vedľa nich sedí niekto dôležitý. To isté zopakovali aj pri návrate do Anglicka a prostý ľud ich za toto gesto zbožňuje.

Cambridgovci: Sussexovci – 1:0

Máme tu aj ďalšiu mini roztržku. Kedysi dávno, keď boli bohovia malicherní a krutí a Kate a Meghan sa tvárili, že sú najlepšie kamky, založili Cambridgovci a Sussexovci spoločnú charitu. Volala sa Kráľovská nadácia vojvodov a vojvodkýň z Cambridgu a Sussexu. Všetci svorne prehlasovali, že oni štyria budú držať spolu až do konca svojich profesných životov. Po roku je všetko inak. Harry a Meghan založili svoju vlastnú charitu a pôvodná nadácia zmenila meno. Na oficiálnych dokumentoch už svieti názov Kráľovská nadácia vojvodu a vojvodkyne z Cambridgu. Jajks.

Podľa mňa by si mali Cambridgovci a Sussexovci prečítať povesť o Svätoplukových prútoch. Preventívne. Za hranicami Veľkej Británie totiž môžu číhať nebezpeční Frankovia.

 

Meghan a Archie vystupujú z lietadla (titulná fotka je ako nastupujú)

 

Luxusné lietadlo, ktorým brázdi nebesá kráľovská rodina.

 

Wiliam s deťmi a kurfami

 

Kate s Luisom. Úplne počujem jej vnútorný diabolský smiech. Šach-mat, Meghan

 

Najlepšie kamky

 

Pripravte si pukance, tieto dve dámy nás ešte nejaký čas budú zabávať.

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk