Plastikové Barbie

pridal NoName 30.8.2019 o 17:41


Pre veľký úspech s Kenom vám prinášame rebríček Top 10 plastikových Barbie zo sveta!

Ľudia majú kadejaké diagnózy no a jedna z nich je aj dysmorfia (je to duševná porucha pri ktorej nemôžete prestať premýšľať o vadách a nedostatkoch na vašom vzhľade, pričom tieto sú pre iných takmer nepozorovateľné). V skratke, v hlave si napríklad nahovárate že máte krivý nos a dávate si ho operovať dovtedy kým nebude dokonalý (alebo kým neodpadne…nebohý M.J. by nám vedel veľa rozprávať) a to nebude nikdy s takýmto mentálnym rozpoložením.

Ženy trpia dysmorfiou viac ako muži a veľakrát im slúži ako vzor krásy a atraktivity bábika Barbie. V dnešnej dobe vám už chirurgovia za peniaze spravia z hlavy riť a naopak a tak nič nie je nemožné. Milióny žien sa dávajú plasticky upravovať  no a ja vám prinášam rebríček Top 10 Barbie (alebo monštier, posúďte sami).

 

1. Najznámejšia „žijúca Barbie“ je Ukrajinka Valeria Lukyanova. Má za sebou klasicky zväčšovanie pŕs, vyberanie rebier, špeciálny zákrok kedy vám natiahnu a zväčša oči na štýl japonských manga komiksov a bohvie čo ešte.

Pred plastikou bola normálne pekné dievča no a dnes…

 

 

2. Angelica Kenova (akože Kenova žena asi). Ruska ktorú v jej záľube podporujú aj rodičia, tvrdí že nemá žiadnu plastiku, no Ignácovi sa podarilo vypátrať tieto fotky.

 

 

3. Amanda Ahola z Fínska je ďalšia modelka a instagramová influencerka, ktorá sa zároveň živí aj ako sugar babe a jej priateľovi to údajne neprekáža. Nuž, niekto jej tie plastiky platiť musí… Počas jednej operácie skoro umrela na operačnom stole, no ani to ju neodradilo od ďalších zákrokov.

Aj ty vidíš dve rozdielne ženy?

 

 

4. Kerry Miles známa aj ako „UK Barbie“ (alebo v preklade, keď vám zašibe po 30-tke). Pani má len 36 rokov no vyzerá na 50. Údajne sa cíti krásna a atraktívna a za svoje plastiky minula už viac ako 100, 000 libier….no stále vyzerá ako Barbie z výpredaja.

 

5. Ďalej tu máme slečnu menom Paris Herms (človek niekedy nevie či je to ich pravé meno alebo porn star nickname ) alias „Real Barbie of Berlin“. Údajne je tiež modelka a citujem jej bio „plastic is fantastic„ a „fuck haters“. Je to prvá tmavovláska v našom rebríčku krásy.

 

 

6. Nannette Hammond je meno ďalšej originálnej dámy, ktorá má v obľube umelé opálenie vo farbe mrkvy. Má 47 rokov a 6 detí, ktoré snáď nepôjdu v jej stopách. Na plastikách si fičí už od 20tich rokov a údajne si myslí že zastavila starnutie. A taká to bola prirodzene krásna žena….

 

 

 

7. Nie je nič horšie ako obstarožná Barbie a Rachel Evans je toho dôkazom. Vo veku 48 rokov by sa už mohla vysrať na takéto chujoviny a správať sa primerane veku. Ona sa však naďalej živí „modelingom“ a drží korunku ako „najstaršia Barbie v UK“ a oslávila to svojou 150tou plastikou (Ken Rodrigo už zajednáva termín u doktora)! My jej blahoželáme a kocháme sa krásou.

 

 

8. Barbie mánia neobišla ani susedov v Čechách a tak som do rebríčka musela zaradiť aj „prirodzene“ vyzerajúcu mladú slečnu Gabrielu Jiráčkovú. Má len 19 rokov no za sebou už niekoľko plastík. Z toho mi vychádza že začala so svojou záľubou ako neplnoletá za podpory rodičov. Predtým pekné dievča, dnes plastikový klon…škoda.

 

 

9. Na predposledné miesto som sa rozhodla zaradiť aj jednu čiernu Barbie a to preto že Nicki Minaj má rôzne alter egá a jedno z nich je aj Barbie.  Nicki si asi myslí že v blond parochni s obrovskou riťou a jej umelým rapom je neodolateľná. Nicki nikdy nehovorila o svojich plastikách, no sú viac ako očividné. Posúďte sami.

 

 

10. Posledné čestné miesto právom patrí celebritnej Barbie Paris Hilton, ktorá snáď ešte v minulom tisícročí začala Barbie mániu. O Paris vieme že je dobrá duša a kamaráti sa s kadejakými kreatúrami a ku cti jej slúži aj to, že si nedala spraviť obrie cecky a nemá (viditeľné) plastiky…

Paris v Barbie časoch a dnes…veľmi sa nezmenila.

 

 

Zdroje: Dailymail.co.uk, Thesun.co.uk, Instagram.com, Wikipedia.org, Google.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk