Všetko najtučnejšie, Courtney

pridal WonderWoman 30.8.2019 o 21:58


Teda všetko najlepšie.

Predstavte si, že v ten istý deň, ako Slovensko oslavovalo 75. výročie Slovenského národného povstania, Courtney Stodden oslavovala svoju štvrťstoročnicu. Áno, tá žena má len 25.

No a nedalo sa nevšimnúť, že okrem veku jej pribudlo aj nejaké to kilečko navyše. Courtney dosť často skáče váha, veď na fotení pred dvoma týždňami nebola taká rozkysnutá, ako včera. V januári to bolo ešte o niečo horšie, no a mňa by vôbec neprekvapilo, keby to Courtney v rámci jej neutíchajúcej potreby po popularite zvalila na ďalšie tehotenstvo. Veď otca dieťaťa by mala – znovu zrecyklovala svojho bývalého milenca Chrisa Shenga, s ktorým strávila svoj narodeninový deň v Disneylande. Mohla si dokonca pripraviť pôdu tým, že vo videu vyhlásila, že si ako darček dáva to, že nebude piť. Teda aspoň na svoje narodeniny. Alkohol je totiž veľmi zlý a ona radšej preferuje trávu. Zo zdravotných dôvodov. Áno, človek s depresiami ako ona je ideálny konzument tejto drogy, ktorá môže depresie len prehĺbiť. Nuž, s tým nepitím jej dávam tak deň. Aj ten už vlastne prešiel. A očakávam oznámenie druhého tehotenstva a následne ďalšieho potratu. A potom ďalšie depky a alkohol a tráva a to všetko dokolečka dokola. Lebo veď to je Courtney.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk