Tehotenská móda podľa Amber Rose

pridal WonderWoman 2.9.2019 o 21:57


Určuje trendy na tento rok.

Odkedy sme sa v apríli dozvedeli, že Amber Rose je tehotná a čaká svoje druhé dieťa, videla som ju už v množstve príšerných outfitov. Viete, ja mám odjakživa tehotné ženy v úcte. Nosia v sebe nový život a na tom je niečo priam posvätné. Ale pri tejto žene to akosi necítim. Možno to bude tým, že je to (bývalá?) štetka a možno tým, že sa oblieka absolútne nevhodne vzhľadom na svoj požehnaný stav.

Zo šatníka vyberá najčastejšie obtiahnuté overaly, prípadne croptopy, z ktorých jej samozrejme vylieza obrie tehotenské brucho. No a včera sa natiahla do šiat, ktoré by zrejme nevyzerali dobre ani na netehotnej žene jej rozmerov. Pripomína mi v nich nejaký vnútorný orgán, asi to bude hrubé črevo. No a o jej „sexy“ pózach na Instagrame ani nehovorím. Ale čo sa čudujem, veď to je bývalá striptérka. Ja len dúfam, že sa ňou čo najmenej tehotných žien inšpiruje. Radšej jeansy na traky ako toto.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk