Justin Bieber mal samovražedné myšlienky

pridal WonderWoman 3.9.2019 o 21:23


Nezvládol skorú slávu.

O tom, že Justin bojuje s depresiou, vieme už od marca. Asi to bolo už dlhšie jasné každému, kto ho aspoň trochu sleduje. Aj kvôli tomu sa s Hailey rozhodli odložiť ich druhú veľkú svadbu, kým sa Justin nedá dokopy. Zachytila som však, že ju chystajú už teraz v septembri, tak uvidíme.

Každopádne, Justin opäť cítil potrebu podeliť sa so svojimi fanúšikmi na Instgrame o svoje pocity a objasniť aspoň trochu, prečo sa dostal do takých ťažkých psychických stavov. Nebudem to celé citovať, tí, ktorí nevedia dobre po anglicky majú aspoň dôvod to napraviť pri čítaní Justinovho orignálneho príspevku nižšie, ale teda aspoň v skratke s čím sa od srdca zdôveril. Písal o tom, aký obrovský tlak a zodpovednosť je kladená na deti v showbiznise, ktoré ešte nemajú dostatočne vyvinutý mozog a emócie. V trinástich sa z chlapca z malého mesta stala hviezda, ktorú zvelebovali a milovali milióny ľudí a tým, že za neho vždy rozhodovali iní, nikdy sa nenaučil prijať plnú zodpovednosť. Do svojej dvadsiatky spravil každé možné zlé rozhodnutie, aké existuje.  V devätnástich začal s tvrdými drogami, zničil každý svoj vzťah, správal sa neúctivo k ženám (Selena by vedela rozprávať…) a vzdialil sa každému, kto ho miloval. Trvalo mu roky, kým dokázal veľa z týchto vecí zmeniť a je požehnaný tým, že má okolo seba výnimočných ľudí, ktorí ho ľubia preto, kým je. Momentálne ho najviac napĺňa manželstvo, ktoré ho naučilo trpezlivosti, dôvere, oddanosti, pokore a všetkým veciam, ktoré ho robia dobrým mužom. Tak snáď mu všetky tie veci vydržia čo najdlhšie a nebude už myslieť na to, že skoncuje so životom.

 

Justin ako nevinné dieťa vo svete showbiznisu

Ešteže má svoju Hailey…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk