Renée Zellweger rozprávala o manželstvách žien s gaymi

pridal NoName 6.9.2019 o 9:30


Existuje šanca, že také aj sama absolvovala.

Ale po poriadku. Ako sme už písali, Renée si v pripravovanom filme zahrá Judy Garland a to v preklade znamená, že treba robiť promo. Takže v najbližšej dobe sa určite môžeme tešiť na účasť tejto herečky vo všemožných talk a late night shows a takisto na rozhovory s ňou v rôznych magazínoch. Jedným takýmto magazínom bol aj New York. No a tu už sa dostávame k pointe. Novinár, ktorý s Renée robil rozhovor (Jonathan Van Meter, ak by vás to zaujímalo), poznamenal, že aj Judy Garland, aj jej dcéra Liza Minelli boli vydaté za gayov. V prípade Judy malo ísť o Vincenta Minnelliho, Lizinho otca, ktorý bol podľa všetkého buď gay alebo bisexuál (tým pádom sa Jonathan trochu popotkýňal pri terminológii, ale čo už), o jej štvrtom manželovi Markovi Herronovi a jej homosexualite tiež kolovali chýry. Liza si zase v roku 1967 vzala Petera Allena, o ktorom sa neskôr vyjadrila, že vraj každý o ňom vedel, že je gay. Každý okrem nej. Prišla na to, až keď ho s nejakým mužom osobne nachytala a odvtedy tvrdí, že nikdy nechodí na návštevy neohlásená a vždy radšej dopredu zavolá, keď sa za niekým chystá. Toť úvod do tematiky. A vraj podľa Jonathana po poznámke, že Judy a jej dcéra absolvovali svadbu s gaymi sa Renée zatvárila na štýl „nestalo sa také niečo každej z nás?“. No mne teda nie (a už mi napadá len pestúnka Fran Drescher, ktorej sa to podarilo), ale Renée samotnej možno hej.

V roku 2005 si vzala speváka menom Kenny Chesney, ale pár mesiacov po svadbe celý zväzok anulovali. Renée vtedy ako dôvod uviedla fraud, teda podvod alebo klam. Mnohí potom začali špekulovať, že podvod a klam spočívali v jeho sexuálnej orientácii, s ktorou Renée pred svadbou neoboznámil. Kenny ale tvrdil, že s Renée išli od seba, pretože sa nechcel viazať. Škoda len, že na to prišiel až po svadbe. Ohradil sa ale voči tomu, že by mal byť gay. Vraj miluje ženy, je si tým úplne istý a disponuje dlhým zoznamom dám, ktoré môžu jeho heterosexualitu garantovať. Tiež sa vám zdá, že presviedča akosi príliš vehementne?

Jedného by mohlo zaujímať, prečo vôbec začal rozhovor o tých čudných svadbách. Podľa mňa začal  preto, lebo Judy aj Liza boli a sú ikonami LGBT komunity, takže asi sa hľadalo nejaké premostenie od filmu ku gayom. Renée pochopila, čo sa od nej chce, preto sa tiež ku komunite vyjadrila. Vraj na otázku, aký ma k nej vzťah, je ťažké odpovedať. Ak povie, že nad tým neuvažuje, berie sa to, akože je voči nej indiferentná a to je chápané ako negatívum. Nie je manželka, sestra, dcéra ani matka nikoho z komunity, ale vraj je všeličo iné: kamarátka, bývalá priateľka (žeby narážka na Kennyho?), susedka, zákazníčka a podobne. Takže záporný postoj určite k LGBT komunite nezastáva. Možno jej to bude oplatené po premiére filmu.

A ešte na záver skonštatujem jedno. Že Renée sa na seba zase raz podobá. Už nevyzerá úplne ako za čias filmu Chicago, či Bridget Jones (čo je ale vzhľadom na jej vek pochopiteľné), ale je to určite viac ona ako to, čo sa zjavilo na červenom koberci v roku 2014. V rozhovore povedala, že už nechce byť nikým iným. Uvedomila si, že k  práci herečky sa dostala, keď nosila džínsy, kovbojské topánky a strapaté vlasy (Renée pochádza z Texasu, preto ten kovbojský look). Nepotrebovala meniť to, kým je, aby sa zamestnala, preto sa vraj už nebude snažiť o podobné experimenty ako v roku 2014. Tak hádam jej toto predsavzatie vydrží.

 

Svadba s Kennym v roku 2005

 

Judy, Liza a Lizin manžel Peter Allen. Pravdepodobne predtým, ako ho Liza prichytila in flagranti.

 

Na jesennej obálke magazínu New York

 

Týmto vzhľadom šokovala v roku 2014. Padnuté viečka boli pre ňu až dovtedy typické, takže to bol skutočne veľký rozdiel

 

 

Fajn, tak si Renée to viečko trochu podvihla aj teraz. Ale nie až tak radikálne ako pár rokov dozadu.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  vulture.com,  wikipedia.org

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk