Čo majú spoločné Hailey Bieber a lady Diana?

pridal NoName 7.9.2019 o 9:22


Dnes je možné skombinovať aj neskombinovateľné…

Na Instagrame pani Bieberovej prednedávnom pribudlo pár obrázkov z photoshootu pre parížsky Vouge. Neboli to ale obyčajné fotky. Ľudia z Vouge vsadili vysokú stávku a rozhodli sa Hailey prevteliť do tragicky zosnulej Diany. Chválabohu nešlo o klasické pózovanie ale o reprodukciu paparazzi fotiek, ktoré vyobrazovali Dianu pri bežných činnostiach. Ono to vlastne nie je ani tak zlý nápad. Diana bola vo svojej ére veľkou módnou ikonou. V súkromí rada nosila pohodlné oblečenie a nakoľko si uvedomovala svoju popularitu, zvládla vyzerať dobre aj na ceste z tréningu.

Ako som už spomínala, Diana je pre spoločnosť pomerne citlivou témou, takže som prelustrovala reakcie, a tie boli našťastie pozitívne. Veď posúďte sami.

PS: Vyzerá to tak, že Diana veľmi rada nosila cyklistické šortky. Takže v regáloch obchodov s nami ešte zrejme nejakú dobu pobudnú. Niežeby som ich chcela eliminovať, ale akosi som si nezvykla na to, že niektoré dievčatá tieto šortky kombinujú s elegantnými prvkami. Na fotkách nižšie je malý návod nato, ako ich nosiť.

 

 

 

 

 

 

Reakcie

 

 

 

Tento „paparazzi“ photoshoot mi pripomenul fotenie pre Kanye Westa, na ktorom participovala aj Paris Hilton a kopec instagramových wannabe celebrít. V tomto photoshoote sa dievčatá prevtelili do Kim Kardashian. Článok si môžete pripomenúť TU!

 

Zdroje: dailymail.co.uk, twitter.com, papermag.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk