Najlepšie platené herečky roka

pridal NoName 7.9.2019 o 6:45


Ktorá dáma dokázala najlepšie speňažiť svoj talent?

Chlapov sme už mali, teraz Forbes zverejnil aj rebríček najlepšie zarábajúcich herečiek roka 2019. Tentoraz je to celkom zaujímavé čítanie, do rebríčka sa dostali aj dámy, ktoré som tam nečakala. Len tak pre zaujímavosť- keby sme víťazku strčili do pánskeho rebríčka, umiestnila by sa na ôsmom mieste. Toľko k emancipácii Hollywoodu.  Pánov som vám naservírovala odhalených a v tomto trende budem pokračovať aj v tomto článku. Dámam vezmem to najdôležitejšie, čo na sebe nosia. Make-up.

 

10. Ellen Pompeo, 22 miliónov dolárikov

Toto meno ma veľmi prekvapilo. Úprimne, ani som nevedela, že sa seriál Klinika Grace stále točí. Seriálom z lekárskeho prostredia sa totiž oblúkom vyhýbam. Vždy som potom presvedčená, že aj ja mám tú ultra smrtiacu chorobu, na ktorú umrel bezmocný pacient. Klinika Grace sa točí už od roku 2005 a stále má svojich divákov. Klobúk dole.  Ellen Pompeo.

 

9. Charlize Theron, 23 miliónov dolárikov

Krásna, charizmatická a cenami ovenčená – Charlize Theron.  Jej detstvo však nebolo vôbec idylické. Dočítala som sa, že jej mama v sebaobrane zabila jej otca, keď sa neskoro v noci vracal opitý domov a napadol ju.

 

8. Margot Robbie, 23, 5 miliónov dolárikov

Margot je v kurze. Má v sebe veľký sexepíl a peniažky sa len tak sypú.

 

7. Elisabeth Moss, 24 miliónov dolárikov

Siedma pozícia ma veľmi teší. Seriál Príbeh služobníčky je úchvatný a Elisabeth Moss je pani herečka. Na rok 2020 je naplánovaná už 4. séria. Tvorcovia by si mali uvedomiť, že v najlepšom treba prestať.

 

6. Kaley Cuoco, 25 milónov dolárikov

Teória veľkého tresku sa skončila a tak sa pomaly budeme lúčiť aj s kariérou Kaley Cuoco. To je aspoň môj odhad. Kaley je priemerná herečka a pomaly, ale isto starne. Budúci rok ju už v rebríčku nečakajte.

 

5. Jennifer Aniston, 28 miliónov dolárikov

Ak chce byť Kaley naďalej úspešná, mala by ísť na konzultáciu k Jennifer a spýtať sa, aké je jej tajomstvo úspechu. Jennifer má už päťdesiatku na krku a stále sa drží v prvej lige.

 

4. Nicole Kidman, 34 miliónov dolárikov

Nicole, Nicole, kto ti botox pichol? Koniec básnickej vsuvky. Najviac bubúčikov Nicole priniesol seriál Big Little Lies.

 

3. Reese Witherspoon, 35 miliónov dolárikov

Big Little Lies si svoje hviezdy hýčka. Aj Reese si zarobila na nájomné.

 

2. Sofia Vergara, 44, 1 miliónov dolárikov

Za všetkým hľadajte seriál. Tak to vyzerá, že rebríček najlepšie zarábajúcich herečiek ovládli dámy z obľúbených seriálov. Sofiu Vergaru si môžete vychutnať v seriáli Moderná rodina.

 

1. Scarlett Johansson, 56 miliónov dolárikov

A víťazom sa stáva Black Widow… ehm Scarlet Johansson. V roku 2020 sa konečne dočkáme aj sólovky o najdrsnejšie agentke Shieldu. Doláre teda budú na účte pribúdať aj naďalej.

 

Zdroje: standard.co.uk, forbes.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk