Nový párik?

pridal WonderWoman 8.9.2019 o 12:34


Vraj už polroka.

Viete, čo je neuveriteľné? Že prešli už 3 roky odvtedy, čo sa Tom Hiddleston a Taylor Swift po ich trojmesačnom PR vzťahu rozišli. A odvtedy Tom nemal žiaden oficiálny vzťah. Iste, nás je do jeho ľúbostného života veľké kulové a môže si v tajnosti randiť s kým chce, ale viete ako. V Hollywoode sa neutají nič.

Jemu sa však podarilo tajiť svoj nový vzťah 6 mesiacov. Vraj je to práve kvôli tomu, čo si zažil pri randení s Taylor, ale to s ňou mu predsa nikto nežerie. Jeho novou láskou má byť jeho herecká kolegyňa Zawe Ashton, s ktorou hrajú manželský pár v hre Betrayal na Brodway-i. Minulý mesiac ich spolu videli v nočnom klube a cez víkend si zas dali rande na U.S. open. Podľa blízkeho zdroja je Tom do Zawe poriadne zaľúbený, no snaží sa ich vzťah držať v tajnosti, lebo je paranoidný čo sa jeho súkromia týka. Hm… nie je ale zaujímavé, že správa o ich tajnom vzťahu prišla len 2 dni po premiére Betrayal…?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk