Britney má ďalšie starosti s mužmi

pridal NoName 10.9.2019 o 10:14


Pikoškári ktorí majú radi a pravidelne sledujú Britney Spears na sociálnych sieťach, už asi vedia že má zas rodinné problémy. V poslednom čase sa o nej viac píše v súvislosti s rodinnými problémami než s novou hudbou.

Britney sa už 3 roky prezentuje ako šťastná žena po boku svojho priateľa Sama Asghariho no nie všetko je také ružové ako sa zdá. Od roku 2007 je Britney oficiálne nesvojprávna a jej majetok a všetky dôležité záležitosti spravuje jej otec. Taktiež ani jej synovia, Sean (13 rokov) a Jayden (12 rokov) nie sú oficiálne v jej starostlivosti, hoci s ňou žijú. Synov má v striedavej starostlivosti so svojím ex manželom Kevinom Federlinom, ktorému platí výživné na synov viac ako 40 tisíc dolárov mesačne (tomu sa hovorí zlatokop).  Napriek tomu sa o synov stará, bráva ich na výlety a trávi s nimi veľa času. V marci mala Britney za sebou ďalšie psychické zrútenie, údajne kvôli chorobe jej otca. Otcovi sa zdá už polepšilo a najnovšie sa do toho zamiešal aj Kevin keď vyhlásil, že bude žiadať o zbavenie starostlivosti jej otca Jamieho Spearsa, ktorý údajne „napadol ich dospievajúceho syna“. Či je to pravda sa zatiaľ Ignácovi vypátrať nepodarilo, kľudne to môže byť len výchovná lekcia od dedka vnukovi, ale môže to byť aj nejaká špina o ktorej nevieme, lebo ako sa zdá, Britney má celý život okolo seba mužov, ktorí ju manipulujú a využívajú. Ruku do ohňa nedám ani za jej vlastného otca. O Kevinovi „zlatokopovi“, ktorý bol ešte v minulom tisícročí tanečník no dnes sa živí výhradne z alimentov radšej pomlčím. Len na upresnenie, Kevin Federline má 70% starostlivosti a času na synov, a štedré alimenty, zatiaľ čo Britney len 30% avšak ako nesvojprávna osoba nesmie robiť žiadne rozhodnutia týkajúce sa jej synov. Jej otec Jamie spravuje celý jej majetok a podpisuje za ňu všetky pracovné zmluvy, avšak jeho kompetencie siahajú aj do jej súkromného života. V štáte California, kde Brit žije má jej otec „dlhodobé nútené opatrovníctvo svojej dcéry“. V auguste však požiadal a predložil dokumenty o opatrovníctvo v ďalších 9 štátoch čo v praxi znamená, že Brit nebude slobodný človek a nemôže za seba robiť rozhodnutia. Údajne tak spravil, aby „ochránil dcérine financie a kariéru“. Čo na to hovorí samotná Britney sa nám vypátrať nepodarilo, no je dosť možné, že na jej názor sa jej nikto nepýta. Tvári sa že je v pohode a pred pár dňami zavesila na instagram fotky s hnedými vlasmi, údajne potrebovala zmenu. Tak snáď to nebude len volanie o pomoc pred ďalším psychickým zrútením.

 

Otec roka, pán Jamie Spears

 

Ex manžel roka a.k.a. zlatokop Kevin Federline

 

Kevin má dokopy 6 detí s tromi ženami. Prvú partnerku Shar Jackson, s ktorou má dve najstaršie deti, opustil kvôli Britney práve počas tehotenstva. Potom spravil Britney dve deti a po necelých 3 rokoch sa rozviedli. Po rozvode žiadal vysoké odškodné a tiež alimenty. Britney vďaka manželstvu s ním prišla o ťažké milióny. Dve najmladšie deti má s aktuálnou manželkou Victoriou.

 

Britney na výlete so synmi v Disneylande

 

A Britney pred pár dňami na instagrame, ako vždy vyzerá veľmi príčetne a nezabudla ani na svoj „išla som spať s mejkapom a takto som sa zobudila“ look

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Instagram.com,  Familytron.com,  Distractify.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk