Nicki Minaj oznámila radostnú novinu a nielen ona!

pridal NoName 11.9.2019 o 6:27


Nie, nie je tehotná, je to niečo ešte lepšie!

Nikolka Minážová a.k.a ritnatka si buď šnupla veľa kokaínu, cracku alebo si pichla veľa marihuany, pretože pred nedávnom zverejnila z ničoho nič na Twitteri správu o tom, že ukončuje svoju kariéru. Svojim fanúšikom odkázala, aby repovali jej songy dokým neumrie, že vie, že sa jej hejteri teraz radujú, ale chce sa venovať rodine.

V podstate je to rozumné rozhodnutie. Jej nový album bol totálny prepadák, turné v amerike úplne zrušila, pretože oň nebol žiaden záujem, a európske dopadlo fiaskom. Od kompletne zle zmanažovanej situácie až po jej prístup. No celé zle. Aby toho nebolo málo, odkedy začala na scéne pôsobiť Cardi B, Nicki sa cítila ohrozene, a namiesto podpory, na ňu kydala kade chodila. To bola ale chyba, pretože zatiaľ čo Cardi B vypredáva štadióny, Nicki si fotí svoju nudnú obkukanú obéznu riť na Instagram. Keby nebol ten, tak po nej ani pes neštekne.

Otázne však je, či toto vyhlásenie nebolo len akési vypočítavé volanie po pozornosti. Nicki totižto pár hodín po vyhlásení pridala ešte jeden Tweet, kde píše, že jej oznam bol uponáhľaný a necitlivý a ospravedlňuje sa. O celej situácií sa vraj podrobnejšie vyjadrí v jej rádio show s názvom Queen radio (to asi tiež nikto nepočúva, keď to nenapíše rovno na ten Twitter).

A nám ostáva len dúfať, že sa naozaj začne venovať rodine. Bez urážky Nicki, ale radšej odísť s hrdosťou ako s potupou.  Asi by som sa prepadla pod zem, keby som všade tvrdila, že som kráľovná rapu a skončila by som nižšie ako ten, komu som sa vysmievala.

 

Uponáhľané prehlásenie

 

To, vďaka čomu je slávna (a na čo nikdy v živote nezabudneme)

 

 

 

 

 

 

POZOR!!! Mimochodom svoju neskutočnú kariéru ukončili aj TWiiNS, resp. sa rozhodli pre sólovú kariéru. Takže to prídeme o ich „skvelé“ spoločné klipy, ktoré by sa bezproblémov mohli označovať aj +18. Nezabudnite si všimnúť, že drží banán v ruke ??

 

Toto všetko sa nedá zakončiť inak ako „S pánom Bohom“

 

Zdroje: theguardian.com,  twitter.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk