Teri Hatcher je zúfalá

pridal NoName 11.9.2019 o 13:43


Možno aj preto rozbieha Youtube kariéru.

Keď sa nad tým zamyslíte, nie je to až tak odveci nápad. Schválne, v akom filme, či seriáli ste videli Teri naposledy? Fajn, máme Zúfalé manželky, ale tie si svoj záver odbili už pár rokov dozadu. Osudy obyvateľov Wisteria Lane sa definitívne uzavreli v roku 2012. Jasné, Teri stvárnila Lois Lane v seriáli o Supermanovi, ale to bolo predsa len nejaký ten piatok dozadu. Dokonca aj Juni a Carmen jej podpálili vo filme Spy Kids vlasy už v roku 2001. Pre mňa sú teda Desperate Housewives jednoznačne najčerstvejším počinom, s ktorým si túto herečku spájam. A po jeho skončení sa Teri zasa až tak veľa ponúk nesype. Zahrala si pár epizódnych úloh v rôznych seriáloch a nadabovala niekoľko rozprávok, takže biedu určite netrie, ale už to jednoducho nie je, čo to bývalo. Je možné, že aj kvôli tomu teraz pracuje na kariére Youtuberky. Sleduje ju tam 13 000 ľudí, čo nie je úplne zanedbateľné číslo (pozn. admina –  je zanedbateľné, napr. slovenská LucyPug má 552, 983 a to sme na Slovensku), a cez víkend týmto svojim fanúšikom predviedla recept na bravčové mäso. Jednak sa môže snažiť o niečo nové a jednak je možno potrebné trochu odviesť pozornosť od seriálových kolegýň.

To, že natáčanie Desperate Housewives nebolo bezproblémové, asi nie je nová informácia. Ja som mala Terinu postavu Susan rada, bola mi sympatická a dodnes si myslím, že jej koniec bol asi najhorší z hlavnej päťky manželiek. Dopriala by som jej lepší záver príbehu, ale scenáristi evidentne nesúhlasili. Svoj podiel na tom môže mať práve fakt, že Teri (na rozdiel od Susan) nebola v štábe dvakrát obľúbená a s ostatnými herečkami mala problém, ktorý vyvrcholil pri pamätnom fotení pre Vanity Fair. Na konflikt sa nezabudlo ani po rokoch, Eva Longoria ho (pravdepodobne) spomenula pár dní dozadu. Vyjadrila totiž verejnú vďaku seriálovej kolegyni Felicity Huffman, ktorá je momentálne v centre škandálu o podplácaní amerických vysokých škôl. Vyvalila 15 000 dolárov na to, aby dcére zaručila bezproblémové prijímačky s dozorom, ktorý jej zaručí správne odpovede. Podľa Evy bola Felicity prvá kolegyňa, ktorá si ju vzala pod svoje krídla a veľmi jej pomohla, keď ju pri natáčaní šikanovali. Nebyť Felicity, vraj nevie, ako nakrúcanie seriálu vôbec zvládne. To, kto ju šikanoval, neprezradila, ale nejeden by sa mohol domnievať, že tou osobou bola práve Teri.

O Felicitinej skvelej povahe porozprával aj tvorca seriálu Marc Cherry, ktorý potvrdil, že jedna žena bola na sete extrémne problematickým elementom. Mala nesmierne ťažkosti sa správať normálne a všetci sa museli maximálne snažiť, aby s ňou dokázali pracovať, čo bolo údajne takmer nemožné. Felicity sa však napriek tomuto všetkému darilo nemenovanú ženskú z pekla tolerovať a správať sa k nej slušne. Zdôvodniť to mala tak, že drzé správanie problémovej osoby neznamená, že musí k rovnakému správaniu vyprovokovať aj ostatných. Odpoveď na úrovni. Asi stojí za to poznamenať, že vyjadrenie ako Evy, tak aj Marca bolo adresované sudcovi, ktorý čoskoro rozhodne o osude Felicity. Možno jej kolegovia a kamaráti svojimi milými slovami zabezpečia zníženie trestu (každopádne bude určite nižší ako trest Lori Loughlin, ktorá je do škandálu zapletená tiež).

Keď sa teda zase začína rozprávať o seriáli a problémoch, ktoré jeho natáčanie sprevádzali, ani sa nedivím, že sa Teri radšej rozhodla chváliť kuchárskymi zručnosťami. Nálepky neobľúbenej divy sa asi aj tak nezbaví, tak načo sa pokúšať. A na záver odporúčam SNL paródiu toho nešťastného Vanity Fair fotenia. Možno nemá až tak ďaleko od vystihnutia reality.

Možno sa práve dívate na budúcnosť Youtube-u

 

Eva na Felicity spomína len v tom najlepšom

 

S ryšavou Marciou Cross, ktorá si zahrala perfekcionistku Bree, asi tiež nebude mať problém

 

Zato týchto 5 žien spolu vychádzalo  len vo fiktívnej rovine seriálu

 

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, youtube.com







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk