Všetko najlepšie Luke!

pridal NoName 11.9.2019 o 8:06


Pozor dámy! Luke Danes má dnes 61 rokov.

Úprimne, som v šoku. Vyrastala som na Gilmorkách. Chcela som žiť v tom prapodivnom malebnom mestečku kde sa každý deň niečo deje. Chcela som mať za suseda čudáka menom Kirk, zúčastniť sa raz za týždeň mestského zhromaždenia a hlavne chrliť zo seba to obrovské množstvo informácií o literatúre, filme, hudbe či aktuálnom dianí ako to robili Lorelai a Rory. Keď pred troma rokmi vyšla 4-dielna séria A Year in the Life ako malá satisfakcia pre verných fanúšikov seriálu, bola som nadšená. Bola som však sklamaná ako veľmi herci zostarli po 9 rokoch od poslednej série. A naštvaná! Ten koniec si nemohli odpustiť, že?

Čas beží neúprosne. Lauren Graham – naša nezabudnuteľná Lorelai má 52, Rory teda Alexis Bledel čoskoro oslávi 38, Kelly Bishop aka Emily Gilmore má 75 a jej seriálový manžel Richard alebo teda Edward Herrmann zomrel pred 5 rokmi presne na Silvestra vo veku 71 rokov. Poďme však späť ku Scottovi Pattersonovi, ktorý dnes oslavuje 61 rokov. Narodil sa vo Philadelphii presne 11. septembra 1958. Profesionálne hral baseball v druhej lige ako nadhadzovač za Dodgers (Los Angeles), Rangers (Texas) či Yankees (New York). Preto ho v Gilmorkách vidíme hlavne so šiltovkou na hlave. Potom ako skončil športovú kariéru, sa rozhodol skúsiť šťastie v herectve. Mihol sa v seriáli Will a Grace či filme Tri priania s Patrickom Swayzem až napokon prišla jeho životná rola v podobe majiteľa bistra v Gilmorkách. Aj napriek tomu, že Scott nemal dobré vzťahy so svojou seriálovou láskou Lauren Graham, dotiahli to na 7 sérií. Po tomto seriáli jeho kariéra značne stagnuje, teda ak nie ste fanúšikom hororovej série Saw, kde si zahral v dvoch častiach agenta.

Scott je dnes druhýkrát ženatý. Ešte ako 25-ročný sa stihol oženiť s Verou Davich. Po dvoch rokoch manželstvo stroskotalo. V roku 2001 sa oženil druhýkrát. S Kristine Saryan je už 18 rokov a majú spolu jedného syna – Nicholasa, ktorý sa narodil pred piatimi rokmi.

Dosť bolo infošiek, poďme na galériu!

Luke a Lorelai

 

Luke aktuálne

 

Luke aktuálne part 2

 

Scott zarába na seriáli aj dnes. Vlastní sieť kaviarní a predáva ako inač pod značkou Lukovho bistra

Obsadenie Žien z rodu Gilmorovcov z roku 2016 – A Year in the Life

Scott ako baseballový hráč

 

S manželkou a so synom

 

Zdroje: wikipedia.com, imdb.com, brit.com, glamour.com, today.com, csfd.cz, thesunpapers.com, ew.com, malaymail.com, heightline.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk