Demi Moore pre Harper Bazaar

pridal NoName 16.9.2019 o 20:49


Demi propaguje svoju knihu a preto sa treba na titulku vyzliecť.

Všetci pozor! Na pulty kníhkupectiev sa nebezpečne rúti biografia Demi Moore. Očakáva, že to bude bestseller. Takže šup šup, čekujte predpredaje, 24. septembra bude kniha s názvom Inside Out dostupná.

No dobre, možno trošku preháňam. Demi je fajn herečka. Mám ju v podstate rada. Teda mala som. Hraje ešte vôbec? Vo svojich 56-rokoch rozhodne nevyzerá zle. Vo filmovom priemysle je už naozaj dlho, prešla si dvoma manželstvami, porodila tri deti a k tomu mala ťažké detstvo. Jednoducho skvelý materiál aspoň na jednu knihu. O tomto všetkom si môžete prečítať v jej biografii.

Čí však to bol nápad ísť propagovať knihu do magazínu Harper Bazaar s nahou fotkou na obálke? Asi si niekto povedal, že si treba zaspomínať na legendárne titulky Vanity Fair. Ak by ste hľadali takýto rebríček, Demi by ste tam našli hneď dvakrát. Najskôr v roku 1991 zapózovala ako nahá tehuľka (och, ako neznášam toto slovo). O rok šokovala ešte raz nahým pomaľovaným telom (viď. foto). Takže sa do tretice vyzliekla pre októbrové číslo Harper Bazzar. Na sebe si nechala iba obrovský ružový klobúk a diamantový náramok. Veď to musí byť šik! Pri pohľade na túto titulku musím opäť uznať, že vyzerá brutálne. Filtre nefiltre, photoshop nephotoshop, Demi je krásna aj dnes. A to má 31-ročnú dcéru!

 

Jupí jupí knižka!

 

I´m sexy and I know it, bitch!

 

Modrá jej tiež pristane

 

Tri dcéry. Ako z nejakej rozprávky. Škoda len, že vypadli otcovi z oka a nie matke.

 

Rok 1991 a 28-ročná tehotná a nahá Demi na šokantnej titulke.

 

Rok 1992 a druhý šok nahej Demi.

 

Nemôžem si pomôcť. Mne tak pasovali k sebe.

 

Za to s Ashtonom vôbec.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, guioteca.com, dazeddigital.com, parade.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk