Kto sa odfarbil?

pridal NoName 18.9.2019 o 19:51


Malá pomôcka: Jej krstné meno sa začína na K.

Ženy z rodu Kardashian – Jennerovcov si na hlavu lejú peroxid v pravidelných intervaloch. Stačí namočiť kadere do vedra s farbou a hneď im na účte pribudnú nejaké tie milióniky. (Aspoň ja si to tak predstavujem a asi nebudem ďaleko od pravdy). Rozprávať by o tom vedeli Kim, Kylie a najmä Khloe, ktorá nelichotivú blond nosí celé roky. Myslím si, že je to preto, aby sa o nej nehovorilo ako o tej špatnej Kardashianke, ale ako o tej blonďavej. Bohužial, Khloe, nevydalo. Aj tak budeš navždy Khlodzilla. Aj najstaršia Kourtney bola kedysi plavovláskou, experimentovala ešte počas školy. Vydržala mesiac a prehlásila, že už nikdy v živote na blond nepôjde. Zatiaľ toto predsavzatie neporušila. Vylučovacou metódou ste sa už asi dopracovali ku správnej odpovedi na našu hádanku.

Áno, tentokrát hlavu do vedra s peroxidom namočila Kendall. Svoj nový imidž predviedla na módnej prehliadke značky Burberry. Okrem nej sa po móle prešli aj sestry Hadidové a Irina Shayk. Inak, tie modely sú super, teším sa, že Burberry myslí aj na včelárov a ich imidž.

 

 

 

 

Svojim novým ja sa Kendall pochválila už aj na Insta.

 

Kendall ako tmavovláska.

 

Kourtney a jej experiment

 

 

Platinová Kim

 

Kylie ju tiež vyskúšala

 

Khloe je plavovlasá od prirodzenia. Pretože ak nosíš jednu farbu dlhšie ako rok, stáva sa z nej tvoja prirodzená farba, nie?

 

Irina predvádza novú kolekciu od Burberry. Vyzerá nejaká zostarnutá.

 

Aj Gigi Hadid catwalkuje

 

Mladšia sestra Bella vie tiež veľmi kvalitne chodiť po móle.

 

A tu máme už spomínaný model pre včelárov.

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk