Victoria Beckham sa spoločensky unavila

pridal NoName 18.9.2019 o 21:43


Ale tento krát s celou famíliou.

Vikinka (45) pôsobí v módnej brandži už nejaký ten rôčik. Nehovorím, že jej kolekcie sú výnimočné, ale na druhú stranu ani neurazia. Ako každý módny návrhár, už aj ona nám predstavila kolekciu jar/leto 2020. Prečo? Pretože sa všetci predbiehajú a niekam ponáhľajú. Rovnaké to je aj s módnymi magazínmi. Na začiatku augusta som na lehátku pri drinku čítala o jesenných radovánkach a kožušinkách. A čo obchody? Chcela som si ísť kúpiť tekvicu na vyrezávanie, ale mám smolu! Nemala som sa v auguste váľať po nafukovačkách! Z regálu sa na mňa usmieval strašidelne pôsobiaci sob s vianočnou čiapkou. A takto nejako sa postupne deň po dni dostaneme k tomu, že v lete budeme nakupovať na zimu a v zime na leto.

Každopádne, vráťme sa k Victorii. Svoj pracovný úspech išla s rodinou (Davidom, synmi – Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14))  a priateľmi osláviť do reštaurácie. Keďže išlo o dôležitý moment sezóny módneho návrhára, nevyhli sa ani prípitku. Tých pohárikov bolo podľa fotiek viac ako pár. Tento rok si ale Posh spice dala pozor a neprehnala to. Pamätáte na túto oslavu? Alebo na túto akciu?

 

Unavená a upachtená Victoria

 

 

 

Aj David pôsobil akosi zvetralo. Asi už sa videl doma v posteli

 

17 ročný Romeo si dal s kamoškou miesto prípitku nejaký veselý brownie koláč.

 

 

Brooklyn ochutnal viac druhov alkoholu a najradšej by skočil pred spaním ešte na stanicu na kebab.

 

Ale ešte pred tým si odskočil na malú za roh…

 

 

Jedna celkom vydarená. Rozkrok suchý, chôdza sebavedomá. Tento rok to zvládla!

 

Zdroje: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk