Bývalý väzeň a tajomná neznáma

pridal WonderWoman 22.9.2019 o 14:43


S ktorou vraj nič nemá.

Neviem prečo, ale aj napriek tomu, že som si už viackrát povedala, že o tomto tupohlavovi viac písať nebudem, vždy to poruším. Jeremy Meeks je jedna absolútne bezvýznamná bytosť, ani ho nemôžem nazývať celebritou, lebo je známy len vďaka tomu, že bol väzeň, z ktorého sa stal model a neskôr otec dieťaťa bohatej dedičky. Ale aj tak mi to nedá a aj dnes ho trochu poohováram.

V júli 2017 podviedol Jeremy svoju oddanú manželku s milionárkou Chloe Green. Nebola to len taká obyčajná jednorázovka, ten bulo jej spravil dieťa.  V júni minulého roku sa malý narodil, jeho rodičia sa mali brať, ale akosi prešiel rok a oni zobratí stále nie sú. Predpokladám, že zakročil otec naivnej Chloe a vysvetlil jej, že tento chlap sa s ňou veľmi rýchlo rozvedie a pripraví ju o nemalé peniaze. Možno chcel spraviť kompromis a navrhol Jeremymu predmanželskú zmluvu, ktorú ale Jeremy určite odmietol a tým pádom už pre neho nemalo zmysel zostávať s bohatou škaredou Chloe. Veď môže mať každú, na ktorú si ukáže. V máji sa po jeho boku objavila modelka Andrea Sasu a vo štvrtok sa zas vybral na večeru s novou neznámou slečnou. Napriek tomu aj vtedy aj teraz tvrdí, že s Chloe sú stále spolu a to aj napriek tomu, že ju vraj videli bozkávať sa s nejakým chlapíkom. Ja vám neviem, ale ak aj je tá neznáma len jeho kamoška, stopro spolu chrápu, lebo taký výstrih si na večeru s kamošom proste nedáte.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk