Rozchod

pridal WonderWoman 22.9.2019 o 12:29


Po ultrakrátkom „vzťahu“.

Ach, tie letné lásky. Ak si s niekým stihnete začať v júni, tak môžu trvať aj 3 mesiace, ale ak sa s niekým prvýkrát vykusujete v auguste na jachte na Lago di Como, tak v septembri už si musíte dať zbohom. Inak by to predsa nebola letná láska.

Tieto vedomosti má zjavne aj Miley Cyrus, a tak sa po necelom mesiaci randenia (rozumej chrápania po hoteloch) s bývalou ženou Brodyho Jennera – Kaitlynn Carter rozhodla, že ich spoločný čas vypršal. Samozrejme, že na ich priateľstve to nič nezmení. Blízky zdroj pre magazín People prezradil, že zostávajú naďalej veľmi dobré priateľky, len už v tom nebude žiaden romantický vzťah. Vraj tu vždy boli jedna pre druhú a boli si vzájomnou oporou aj počas toho, ako sa každá rozchádzala so svojim mužom (dúfam, že toto nečítaš, Liam). Zaujímavé, že ešte pred pár dňami (?) iný zdroj tvrdil, že Miley a Kaitlynn spolu bývajú a Miley je s ňou veľmi šťastná. Uvidíme, s kým ďalším naša Miley skončí a ja len dúfam, že to bude chlap, aby si neprestala umývať vlasy.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk