Jennifer Lopez a jej šaty

pridal NoName 23.9.2019 o 21:23


Tie zelené.

Fanúšikovia Jennifer si asi spomenú na odovzdávanie cien Grammy v roku 2002, kde sa ukázala v dosť odhaľujúcich zelených Versace šatách, ktoré vraj držali pokope len vďaka spinke a modlitbám. Aby ste rozumeli, nejde o hanobenie značky Versace, ale o presný opis skutočnosti: nechýbalo veľa a Jennifer by asi odhalila viac, než by chcela. Look to bol pre ľudí evidentne veľmi zaujímavý, podľa všetkého vyhľadávacia služba Google Image Search vznikla práve kvôli nemu. Tí, čo sa na Grammy nedostali, alebo ich nevideli v telke, počuli o tomto outfite, chceli ho vidieť na vlastné oči a „zelené šaty Jennifer Lopez“ sa rýchlo stali extrémne vyhľadávaným pojmom. Zvyšok je história, takže keď budete nabudúce googliť nejaký obrázok, nezabudnite pritom poslať Jennifer priateľskú myšlienku.

O 17 rokov neskôr sa JLo do zelených šiat nahodila opäť. No dobre, neboli to tie isté šaty (chýbali rukávy a celkovo nové toho z Jenniferinho tela ukázali ešte viac ako pôvodné), ale podobnosť bola evidentná. Jennifer nimi uzavrela Versace show milánskeho Fashion Week-u a po móle sa prešla aj s návrhárkou Donatellou (Versace, keby by ste sa nechytali), ktorá je zodpovedná za obe verzie šiat. Ak ste čakali, že sa Jennifer nejako vyjadrí na margo originál šiat, tak to skutočne urobila, Na Youtube (áno, Jennifer má tiež svoj vlastný kanál, Teri Hatcher nie je jediná) zavesila video, v ktorom o šatách porozprávala. Vraj práve keď sa chystala s Davidom Duchovnym odovzdávať cenu, zafúkal vietor (musela som sa trochu zamyslieť, kde sa ten rok odovzdávali ceny Grammy, keď tam fúkalo, ale dobre, pripíšem to spomienkovému…asi optimizmu), šaty jej rozvial a ona si za to vyslúžila potlesk (alebo šaty si za to vyslúžili potlesk). V tom momente jej údajne bolo jasné, že jej outfit je niečím, na čo budú ľudia aj po rokoch spomínať. Ak je to tak, potom bolo pre ňu asi príjemné si podobné šaty zase raz obliecť.

Ale aby sme tu nerozoberali len šaty, spomeniem trochu aj Jennifer a jej herectvo. Hoci ako osoba mi je veľmi sympatická, za skvelú herečku som ju nikdy nepovažovala, videla som ju len v typicky priblblých romantických komédiách (ktoré, uznávam, na nedeľné poobedie občas stačia). Pokiaľ ste na tom podobne, zdá sa, že existuje šanca na zmenu názoru, najnovší počin, v ktorom sa Jennifer predviedla, si totiž získal priazeň kritikov. Film Hustlers sa zameriava na striptérku Ramonu, ktorá sa s kolegyňami rozhodne okradnúť svojich bohatých klientov, pracujúcich na Wall Street. Vraj nakrútené podľa skutočného príbehu. Práve výkon Jennifer v úlohe Ramony má byť podľa mnohých ten najlepší v jej doterajšej kariére a hovorí sa, že nominácia na Oscara vôbec nie je nereálna. Nuž, uvidíme. V rozhovore pre rádio SiriusXM Jennifer prezradila, že z úspechu filmu má veľkú radosť a čo sa týka reakcií na jej herecké umenie, je dojatá. Trochu si zaslzila a vyhlásila, že vždy tvrdo pracovala, takže je pekné, keď to ľudia ocenia. Tuším ma aj presvedčila, aby som si ten film pozrela.

 

Grammy Awards v roku 2002. Tomuto vďačíme za Google Images.

 

A dnes

 

Nech to tu máme z viacerých uhlov

 

 

 

Jennifer a Donatella. K druhej menovanej dáme fakt neviem, čo povedať, tak jej aspoň pochválim šaty

 

Keď sa povie „herečka Jennifer Lopez“ napadnú mi toť Svadby podľa Mary.

 

Prípadne Kráska z Manhattanu. Ospravedlňujem sa za slovenské názvy, ale po anglicky som tieto filmy snáď nikdy nevidela. Už len pri pozeraní na obrázky v hlave počujem ľúbezný hlások Dianky Mórovej, ktorá JLo zvykne dabovať.

 

Najnovšie môžeme Jennifer vidieť ako Ramonu

 

Aj tanec pri tyči sa kvôli filmu musela naučiť. Ak vás to zaujíma, šup na jej YouTube kanál, je tomu venovaných hneď niekoľko videí. Úprimne, myslím, že fráza „tanec pri tyči“ (a hlavne slovo „tanec“) trochu zľahčuje fyzickú náročnosť toho celého. Mňa boleli ruky a nohy už len pri sledovaní spomínaných videí.

 

Jennifer je dojatá, recenzie na najnovší film sú pozitívne. Akurát fotka to nie je najlichotivejšia, tak pridám aj inú.

 

Nech sa páči!

 

Zdroje: dailymail.co.uk, justjared.com, people.com, vogue.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk