Sága Hayden Panettiere pokračuje

pridal NoName 23.9.2019 o 19:56


Tým najprapodivnejším spôsobom.

Za dva mesiace sa toho dá stihnúť veľa. Užiť si leto, opáliť sa do kávova, napísať dizertačku. V prípade Hayden – nechať sa vyfliaskať bitkárskym ex, vybaviť si voči nemu súdny zákaz priblíženia a nakoniec sa zblížiť s jeho bratom. Áno, ten muž, s ktorým sa Hayden špacírovala minulý týždeň za ruky po newyorských uliciach, nie je nikto iný než Zach Hickerson, brat jej ex-priateľa Briana Hickersona, ktorý si do nej tak rád udrel.

Zazvonil zvonec a žili šťastne, až kým nepomreli sa v tomto prípade zdá sa nekoná. Super tajný zdroj totiž prezradil magazínu People, že napriek vodeniu sa za ručičky sú Hayden a Zach len kamaráti. Poznajú sa údajne už dlhšie a ich vzájomnú náklonosť neovplyvňuje fakt, že bračekovi hrozí za napadnutie Hayden až 4 roky natvrdo za mrežami.

O mladom veľa nikde nepíšu. Preto okrem toho, že si nevie vybrať správnu veľkosť nohavíc, vieme len to, že založil akúsi cirkev Acts 321 v Južnej Karolíne. Ten názov znie asi rovnako kreatívne ako moj pinkód, zistila som však, že ide o n-tú odnož kresťanstva, krútiacu sa okolo kapitoly 3 verša 21 knihy Skutky apoštolov. Ak nekonečne túžite zistiť viac o tejto jedinej a pravej cirkvi, budete si to musieť vygúgliť sami. Tankuje ma to totiž rovnako ako to, či Hayden a Zach sú naozaj iba kamoši. Buďme úprimní. Jedinou dôležitou otázkou stále ostáva, prečo Haydenina 4-ročná dcéra žije natrvalo so svojím otcom na Ukrajine a nie s mamou, ktorá ešte donedávna s hrdosťou predstavovala svetu Kayinu detskú izbu. A či popôrodná depresia je ten jediný psychický problém, s ktorým sa Hayden dlhodobo potýka.

 

Takto si to strolovali ulicami New Yorku

 

A bolo im veselo

 

 

 

Pozerám, že nohavice nebudú jediný Zachov problém. Mal by prestať prať na šesťdesiatke, nech sa mu všetko tak nezdrcáva.

 

Vysmiati bračekovci spolu a zas tie topánky. Ach bože.

 

 

Video: Hayden predstavuje svoj dom, vtedy ešte s obývanou detskou izbou

 

Zdroje: people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk