Demi Moore a jej knižka

pridal NoName 25.9.2019 o 20:03


Je plná svinstva. Od znásilnenia, cez potrat až k vynútenej trojke.

Knižka Inside Out vyšla 24.09. a ja čuchám bestseller. Demi si rozhodne nekladie servítky pred ústa a naplno odhaľuje svoj neľahký súkromný život.

Poďme pekne po poriadku a najskôr sa pozrime na jej detstvo. Demina mama bola riadne vyšinutá. Neplnoletú Demi brávala so sebou do barov a snažila sa na ňu k sebe nalákať potenciálnych nápadníkov. V pätnástich rokoch bola Demi znásilnená. Chlapík, čo jej to urobil jej dal 500 dolárov a povedal:

„Aké je to, keď z teba za 500 dolárov urobí štetku vlastná mama?“

Jej mama bojovala s alkoholom, opakovane sa pokúšala o samovraždu. Demi jej v niektorých prípadoch vyťahovala tabletky priamo z hrdla. Muž, ktorého považovala celé detstvo za svojho otca, v skutočnosti nebol jej biologickým otcom, napriek tomu ho mala rada. V roku 1980 spáchal samovraždu.

Aj samotná Demi sa čoskoro stala závislou na drogách a alkohole. Po takom detstve sa tomu vôbec nečudujem. Demi doteraz strieda obdobia, keď je relatívne čistá s obdobiami, kedy pláva v alkohole.

Demi sa vo svojej autobiografii venuje aj svojmu manželstvu s Ashtonom Kutcherom. Ashton a Demi boli spolu 6 rokov, rozišli sa v roku 2012. Demi s ním čakala dieťa, avšak v šiestom mesiaci potratila. To ju zlomilo a opäť prepadla alkoholu. Demi takisto hovorí, že dôvodom ich rozvodu s Ashtonom boli jeho nevery. Vie údajne o dvoch. Demi sa v tomto zväzku cítila pod veľký tlakom, chcela mladšiemu Ashtonovi dokazovať, že je stále zábavná a úžasná. Asi aj preto súhlasila s viacerými  trojkami, ktoré Ashton navrhol. To však podľa jej vlastných slov narušilo intimitu medzi nimi a Ashton začal posúvať hranice toho, čo mu mohla tolerovať.

Uf. Pre Ashtona a Milu toto asi nebude žiadne oddychové čítanie. Demina spoveď je čisto subjektívna a ja som presvedčená, že Ashtonov pohľad by bol dosť odlišný. Povedzme si úprimne, život s Demi asi nebol prechádzka ružovou záhradou. Ashton sa však zatiaľ ku knižke svojej bývalej manželky nevyjadril.

 

Na krste knižky sa ukázali aj kamošky Demi Moore. Gwyneth Paltrow, Kate Hudson a Liv Tyler.

 

S dcérami, exex Brucom Willisom a jeho súčasnou manželkou Emmou Heming.

 

Ashton a Mila nedostali pozvánku a tak si radšej skočili na baseball

 

Beťár tento Ashton, trojky sa mu zachcelo.

 

Zdroje: people.com, dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk