Tajomstvo lásky Lily a Timothéeho

pridal NoName 25.9.2019 o 7:24


Poďme sa pozrieť na zúbok dcére Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa. Nie, chrup po mamke Lily našťastie nezdedila.

Nádejná modelka Lily-Rose Depp už rok randí s nádejným hercom Timothée Chalametom. Obaja vedia, že na to, aby boli nielen nádejní, ale aj úspešní, musia sa sem-tam ukázať aj na titulkách bulvárnych plátkov. Na dovolenke v Taliansku predviedli celému svetu, ako veľmi to medzi nimi iskrí. Nechcem veľmi špekulovať o tom, či je ich vzťah skutočný, alebo je to len divadielko pre masy. Na Blindgossip v tom majú jasno. Na pikoškách sa totiž snažíme písať len 100-percentne overené fakty. Ja sa teda nebudem pýtať, odkiaľ Ignác vedel, kde presne si bude mladý pár vymieňať telesné tekutiny. Je predsa úplne normálne, že Ignácovia prečesávajú svetové moria a oceány a hľadajú ďalekohľadom loďky, na ktorých šantia celebrity.

Pozrime sa aj na Timothéeho zúbok. Považujem ho za veľmi talentovaného herca a jeho výraz vystrašeného kuriatka vo mne prebúdza materinské city. Jeho vkus je však trošku podozrivý. Hviezdu filmu Daj mi tvoje meno pozoruhodne priťahujú celebritné dcérenky. Od roku 2013 do roku 2017 sa vodil za ručičky s Lourdes Leon, Madoninnou dcérou. A nevadilo mu ani jej bujné ochlpenie. Od minulého roku sa zase pravidelne ukazuje s Lily-Rose Depp. Takto od klávesnice tajomstvo ich lásky asi nerozlúštim. Ale ak máme medzi pikoškármi nejakého Sherlocka Holmesa, možno bude vedieť vyčítať pravdu z reči ich tela.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snáď nevypadne takto aj z tohto vzťahu ??

 

Zdroj: dailymail.co.uk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk