Zooey Deschanel má nového frajera

pridal NoName 25.9.2019 o 6:23


Tri týždne dozadu oznámila rozchod s manželom.

Zooey asi poznáte. Buď ste ju videli vo filmoch a seriáli New Girl, alebo aspoň viete, že je to mladšia sestra herečky Emily Deschanel. Prípadne ju máte zafixovanú ako tú slečnu, ktorá sa podobá na Katy Perry. Teda Katy Perry v časoch, keď mala tmavé vlasy a pastelový pin-up štýl (ktorý sa jej podľa mňa hodil viac ako jej súčasný look, ale proti gustu…). A inak, s Katy ich nespája len nejaká tá fyzická podobnosť, Zooey tiež spieva, navyše pekne. Omrknite skupinu She & Him.

Toť malý prierez kariérou Zooey, teraz čosi k jej osobnému životu. V rokoch 2010 až 2012 bola vydatá za Bena Gibbonsa, speváka skupiny Death Cab for Cutie. Dva roky po rozvode s Benom spoznala Jacoba Pechenika, konvertovala kvôli nemu na judaizmus a v roku 2015 bola svadba. Do manželstva čoskoro pribudli deti so zvieracími menami, dcéra sa volá Elsie Otter (teda Elsie vydra) a syn Charlie Wolf (áno, Wolf ako vlk). Rodičia Vydry a Vĺčika ale pred dvoma týždňami vydali vyhlásenie o tom, že po dlhom rozjímaní dospeli k záveru rozísť sa. Vraj zistili, že im to spolu funguje viac ako kamarátom a obchodným partnerom ako partnerom životným. Škoda, že na toto zistenie potrebovali dve deti, no ale čo už. Ku cti im slúži jediné, v ich vyjadrení som nenašla zmienku o neprekonateľných rozdieloch. Aspoň niečo. Jacob je teda pre Zooey po romantickej stránke minulosť (stále však ostáva jej verným kamarátom), dnes už podľa všetkého chodí s iným. Novým amantom by mal byť Jonathan Silver Scott.

Fakt si netrúfam odhadnúť, či vám to meno niečo hovorí, alebo ani nie. Ja som pána po mene nepoznala, ale keď som zbadala ksicht, hneď sa mi rozsvietilo. Jonathan je jednou polovicou takzvaných Property Brothers, spolu s bratom Drewom vo svojej show ľuďom zháňajú a renovujú domy. So Zooey sa zoznámil ešte v auguste, vtedy totiž oni dvaja aj so svojimi súrodencami nakrútili jeden diel Carpool Karaoke (toto možno poznáte zo show Jamesa Cordena). Ak vám nejako nesedí časová os, tak údajne síce Zooey a Jacob vydali oficiálne vyhlásenie o rozchode len nedávno, ale reálne spolu nežili už pár mesiacov predtým. Takže v auguste počas Carpool Karaoke mala byť (technicky vzaté) slobodná a s jedným z bratov si teda padli do oka. Jonathan sa nedávno do médií vyjadril, že hoci vzťah nehľadal, považuje ho za príjemné prekvapenie. Zooey údajne tiež po rozchode s manželom neplánovala hneď randiť, ale keď si s Jonathanom tak sadli…

Nuž, celebritné vzťahy sú, skrátka, telenovela. Autentickosť tohto páru môžete posúdiť podľa priložených fotiek. Ak je to medzi nimi reálne, výhodou je, že by riešenie spoločného bývania vôbec nemalo byť problematické. Na záver obligátna otázka: Koľko dávate boľševikovi? Ja by som asi ani ten rok nie.

 

S prvým manželom Benom Gibbonsom

 

Rozísť sa rozišli, ale v spoločnom biznise Jacob a Zooey zotrvávajú aj naďalej. Konkrétne by malo ísť o projekt hydroponického záhradného systému. Nech už to znamená čokoľvek.

 

Fotka z natáčania súrodeneckého Carpool Karaoke. Práve tu mala preskočiť povestná iskra

 

Romantická piatková prechádzka

 

Snáď im v piatok trinásteho neskrížila cestu čierna mačka

 

Jonathan benevolentne vzal na vedomie kameru, o ktorej prítomnosti stopro dopredu nevedel.

 

Property Brothers v akcii. Obliekli sa tak, aby aj debil pochopil, o čo v ich show ide. Ten v obleku zoženie dom a ten manuálne zručný ho zrenovuje. Jonathan je ten manuálne zručný.

 

Pravdepodobne najznámejšia filmová úloha Zooey. Tu je ona a Joseph Gordon-Levitt vo (500) Days of Summer

 

A prvá úloha, v ktorej som ju zaregistrovala ja. Tricia McMillan, alias Trillian v The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (Stopárov sprievodca galaxiou)

 

Spoznali by ste Zooey ako bezofinovú blondínu? Niektorí ľudia s tým majú problém, takže už sa nečudujem, že Clarkovi Kentovi jeho maskovanie stačí.

 

Vtipná paródia Property Brothers:

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  hollywoodlife.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk