Nicole Kidman sa trápi.

pridal NoName 26.9.2019 o 20:40


Kvôli deťom, ktoré sú nadšenými scientológmi.

Musí to byť hrozný pocit, keď viete, že vašim deťom vymyli mozog a vy s tým nemôžete nič urobiť. Nicole má dve adoptované deti z manželstva s Tomom Cruisom. Connora (24) a Isabellu (26). Ich vzťahy boli naštrbené po tom, ako sa v roku 2001 Nicole a Tom rozišli. Deti sa rozhodli, že ostanú s Tomom a ich vzťahy s mamou ochladli, či dokonca zamrzli. Nicole ich nevidela vyrastať, nebola s nimi pri žiadnych dôležitých momentoch ich života a viní za to práve scientologickú cirkev.

Isabella sa vydávala v roku 2015, avšak Nicole nebola pozvaná, napriek tomu, že v tom čase bola v Londýne, kde sa konala svadba. V poslednej dobe sa zdá, že obidve majú záujem o spoločné zblíženie sa. Jej dcéra je módna návrhárka a nazvala svoju kolekciu Bela Kidman Cruise. Držím palce, aby to aspoň baby nejako prekonali. S Connorom to však bude ťažšie. Ten svojho tatka úplne zbožňuje a na mamu zanevrel. Údajne si vyslovene neželal, aby sa objavila na jeho svadbe. Bral si istú Silviu Zanchi, ktorá má prezývku „Scientologická princezná“ a je šéfkou talianskej vetvy tejto sekty cirkvi.

Samotná Nicole sa o svojich deťoch vždy vyjadruje s láskou a hovorí, že ich bude milovať, nech by boli okolnosti akékoľvek.

„Materstvo je cesta. Nájdete na nej vrcholy a údolia, či už ste vlastná alebo adoptívna matka. Každé dieťa potrebuje lásku, “ povedala svojho času pre magazín Red,

Ja však presne tu vidím ten rozdiel. Nicole za svoje deti nikdy nebojovala tak, ako Katie Holmes bojovala o Suri. Uvažujem, či je to tým, že Katie Holmes mala väčšiu guráž alebo tým, že Nicole nebojovala o vlastné deti, ale „len“ o adoptované. Nicole má dve ďalšie dcéry s manželom Keithom Urbanom (pričom jej najmladšiu dcéru vynosila náhradná matka).

 

Šťastná rodinka.

 

Connor a Isabella s mamou

 

S otcom

 

Síce dospelí, ale rozumu veľa nepobrali

 

Kto je zvedavý na Scientologickú princeznú?

 

Takí peknučkí spolu boli. Aj keď, ten nos bol už vtedy dosť podozrivý.

 

S „novou“ rodinou. Keith Urban a dcéry Sunday Rose a Faith Margaret

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  redonline.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk