BAYWATCH oslavuje 30 rokov od premiéry

pridal NoName 27.9.2019 o 15:38


A tak to patrične oslávilo aj pár hercov z legendárneho seriálu.

Pomalý záber na krásny modrý oceán, potom preplnená pláž, nejaké tie skákačky, naháňačky, vybuchovačky, efektovky a potom to príde…spomalené behanie plavčíkov a refrén “I´ll be ready…I´ll by ready…”. Pamätáte sa?

Och, toľko nostalgie. Taký Mitch Buchannon môže plakať do vankúša. David Hasselhoff mal 37 rokov a za sebou úspešného Knight Ridera, keď zobral rolu hlavného plavčíka v Pobrežnej hliadke. V roku 1989 sa vysielala prvá séria, avšak v hodnotení vtedajších seriálov sa umiestnil na nie príliš lichotivom 73. mieste (zo 103 seriálov). Chvíľu sa uvažovalo o zrušení, až sa za jeho ďalšie vysielanie postavil sám David Hasselhoff spolu s tvorcami Michaelom Berkom, Douglasom Schwartzom a Gregorym J. Bonannom. S druhou sériou prišiel úspech a seriál pokračoval ďalších desať rokov.

Počas tých 11 sérií seriálu sa v hlavných úlohách predstavilo celkom 64 hercov a iba David Hasselhoff to potiahol od začiatku do konca. V utorok sa v kalifornskej Santa Monice zišlo pár z tohto počtu, tak si ich poďme pripomenúť niekoľkými fotografiami. Medzi fotkami budete však márne hľadať nielen Davida, ale aj Pamelu Anderson, keďže sa akcie nezúčastnili.

 

Modelka a herečka Brande Roderick aktuálne a ako kedysi plavčíčka Leigh Dyer

 

Dnes 47-ročný David Charvet a vedľa ako Matt Brody

 

Erika Eleniak oslávi tento rok 50-tku. V Pobrežnej hliadke si ju pamätáme ako Shauni McClain.

 

Takto si ju pamätám ja. Eddie a Shauni. V seriáli tvorili dvojicu, v skutočnosti boli rok zasnúbení a potom sa žiaľ rozišli.

 

Stephanie Holden som si vždy spájala s Mitchom. No jej osud bol v seriáli naozaj šokujúci. Jej protagonistka Alexandra Paul je vegánka a radí sa medzi tých, ktorí sa rozhodli nemať deti.

 

Parker Stevenson alebo Craig Pomeroy.

 

Jeden behajúci Mitch Buchannon aka David Hasselhoff

 

Nancy Valen alebo seriálová Samantha Thomas.

 

Staré dobré časi. Ani David Chokachi či Yasmine Bleeth sa na párty neukázali

 

Od druhej série stvárnil Mitchovho syna Hobbyho herec Jeremy Jackson. Na začiatku mal 10 rokov a natočil celkovo 179 epizód. Potom zo seriálu odišiel kvôli svojim problémom s drogami. Dnes 38-ročný herec toho prežil už naozaj mnoho. Okrem problémov s drogami, závislosti na steroidoch či boji s bipolárnou poruchou, bol dvakrát obvinený z dobodania človeka. Nejaký čas strávil aj vo väzení.

 

Kelly Packard Privett alebo plavčíčka April Giminski.

 

 

Zdroje: dailymail.co.uk, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk