Second hand frajeriek

pridal NoName 28.9.2019 o 8:27


Jon Hamm vraj chodí s bývalou Bena Afflecka.

Ale to nie s ňou sa bozkáva. Fanúšikovia seriálu Glee (nože sa prihláste, ak k ním patríte/ patrili ste, nech tu nie som jediná) asi vedia, že žena na fotke s Jonom je herečka Jane Lynch. Tá si v Glee zahrala Sue Sylvester, drsnú trénerku roztlieskavačiek, ktorej stredoškolský spevácky klub neznesiteľne pije krv (úprimne, nemožno sa jej príliš čudovať). Jej hlášky skutočne stáli za to. Pokiaľ ste Glee nikdy nevideli, možno vám viac povie fakt, že Jane v seriáli Dva a pol chlapa hrala Charlieho psychologičku. Toť asi vše, v čom som ju videla. A vlastne nie! Vedľajšiu úlohu si strihla v seriáli The Marvelous Mrs. Maisel a za svoj výkon si predminulý víkend odniesla cenu Emmy. Tie menej podstatné ocenenia (podľa televíznej akadémie, nie podľa mňa!) typu „Najlepší herec v hosťujúcej úlohe“ a „Najlepšia choreografia“ sa totiž radia do kategórie Creative Arts. Odovzdávajú sa ešte pred hlavnou ceremóniou a, pokiaľ viem, to odovzdávanie nie je ani vysielané v televízii. Creative Arts Emmy Awards sa neobišli bez drobnej kontroverzie, pretože fanúšikom Beyoncé sa veľmi (čítajte ako „vôbec“) nepáčilo, že ich hrdinka si sošku neodniesla. V kategórii Outstanding Variety Special ju (a jej dokument Homecoming) porazilo Carpool Karaoke zo show Jamesa Cordena. Asi si viete predstaviť ten cirkus (hlavne, keď uvážite, že James Corden je chlap). Čo už, no. V rámci tohto odovzdávania ma potešila prvá výhra Rachel Bloom, cenu jej získala vtipná pesnička z ešte vtipnejšieho seriálu Crazy Ex-Girlfriend.

V pondelok prebehli Primetime Emmy Awards (ktoré sa v televízii sledovať dali a dnes bude o nich aj článok u nás) a po nich, už tradične, nasledovala after party. Teda, aby som bola presná, bolo ich niekoľko. Jane sa ocitla na tej istej ako Jon, takže spoločnej fotke nič nebránilo. Títo dvaja sú údajne dlhoroční priatelia, navyše Jane je lesba, teda bozk to bol čisto platonický. Existuje vraj osoba, s ktorou by sa Jon možno nemusel bozkávať len platonicky, ale tá na tejto párty chýbala. Áno, to už vravím o ex-priateľke Bena Afflecka. Lindsey Shookus (to priezvisko je veru echt zaujímavé) ako producentka show Saturday Night Live zavítala na HBO párty, kým Jane a Jon oslavovali s televíznou sieťou Amazon Prime Video. No nič, hádam nabudúce trafia na rovnakú udalosť.

Medzi Lindsey a Jonom to má byť čerstvé, videli ich spolu len minulý týždeň na akejsi broadwayskej show. Niektoré zdroje tvrdia, že spolu dosť flirtovali, iné zase, že sú len kamaráti a to vraj už celých desať rokov. Vyberte si. Jonova partnerka bola dlhých 18 rokov herečka a scenáristka Jennifer Westfeldt, rozišli sa v roku 2015 a odvtedy som si po jeho boku nevšimla nikoho. Uvidíme, ako sa to vyvinie s Lindsey. Pripomínam, že tá chodila s Benom Affleckom v rokoch 2017-2018 , po krátkom odlúčení sa k sebe vo februári 2019 vrátili, ale vydržalo to len pár mesiacov. Pred vzťahom s Benom bola 4 roky vydatá za televízneho producenta Kevina Millera, s ktorým má 6-ročnú dcéru.

A ešte taká zaujímavosť: Ben aj Jon sa v minulosti liečili zo závislosti na alkohole, takže môžeme len hádať, či je to náhoda, alebo či to niečo vypovedá aj o Lindsey samotnej. Napríklad, že takto závislým ľuďom rada pomáha a podporuje ich…alebo možnosť bé, poznáte to o tých vranách a ku komu sadajú. Tak hádam je pravdivá prvá možnosť.

 

Jon na párty

 

A v úlohe Dona Drapera, za ktorú si pár rokov dozadu odniesol Emmy. Priznám sa, že seriál Mad Man som nikdy nevidela (takže mi ho môžete odporučiť, prípadne ma od neho odradiť). Jona poznám hlavne zo seriálov 30Rock a Unbreakable Kimmy Schimdt, je to vtipný chlapík.

 

Jane ako Sue Sylvester, s ktorou to takisto dotiahla na cenu Emmy.

 

Jej zbierka teplákových súprav bola naozaj úctyhodná

 

V seriáli absolvovala aj duet Let’s Get Physical s Oliviou Newton-John

 

Počas sedenia s Charliem Harperom

 

Lindsey na tej svojej párty, s cenou, ktorú vyhralo SNL

 

S Benom je to už minulosť, zabalili to v apríli tohto roku

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk