Áno po druhýkrát

pridal WonderWoman 1.10.2019 o 21:39


Tak predsa bola druhá svadba.

Hore ruku tí, čo neverili, že Justin Bieber a Hailey Bieber to dotiahnu druhýkrát pred oltár. A, vidím dosť veľa rúk, vrátane tej mojej. Po tom, čo mal Justin značné psychické problémy, kvôli ktorým svadbu číslo dva (logicky a rozumne) posúvali, som si fakt myslela, že sa na to už vykašlú. Neprekonateľné rozdiely a tak. Navyše kolovali reči, že Hailey trávi oveľa viac času žúrovaním s Kendall a spol. ako so svojim depresívnym manželom. Ale ukázalo sa, že títo dvaja to spolu naozaj myslia vážne a stoja jeden pri druhom a tak sa včera spoločne postavili druhýkrát pred oltár.

Rozdiel medzi touto a prvou svadbou bol ten, že ich stála celý majland a mali na nej 154 hostí. Polovicu tvorili Kardashianky, ale nechýbala samozrejme ani rodina a ostatní priatelia, ako napríklad (desivý) Jaden Smith. Svadba sa konala v južnej Karolíne, v luxusnom rezorte Montage Palmetto Bluff a miesto rozhodne nebolo to jediné, čo bolo luxusné. Justin doprial sám sebe svadobný dar v podobe 50 tisícových hodiniek a diamantových spodných zubov, ktoré teda asi nebudem ani komentovať. Ja len dúfam, že to Justinovi a Hailey vydrží, aby si potom nemuseli búchať hlavy, že vyhodili toľko peňazí za svadbu, ktorá skončila rozvodom.

 

 

Keď si ho vzala aj s týmto, musí ho fakt milovať

Aký najdrahší darček ste si kúpili vy?

Justinov otec a brat

Štetky. Pardon, modelky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk