Cardi B a #MeToo

pridal NoName 2.10.2019 o 19:21


 Áno, aj ona bola sexuálne napadnutá.

O svojom zážitku prehovorila v epizóde seriálu Untold Stories of Hip Hop. Incident sa podľa jej slov udial počas fotenia pre nemenovaný časopis. Fotograf, ktorý ju fotil sa jej opýtal, či chce byť v tom časopise a následne vytiahol z nohavíc svoju… ehm… salámu. Cardi B bola v šoku a z fotenia utiekla. Neskôr vraj o incidente povedala aj majiteľovi časopisu, ten len mykol ramenom – akože no a čo má byť?

„Keď vidím hnutie Me Too viem, že existuje veľa dievčat, ktoré týmto prechádzajú. Vsugerujú vám pocit, že musíte robiť tieto veci pre všetkých býkov. Deje sa to skutočne každý deň.“

Cardin slovník je niekedy fakt nepreložiteľný. Domyslite si v jej prehlásení kýbeľ vulgarizmov.

Povedzme si úprimne, imidž a správanie Cardi B je hodný štetky tretej triedy. Netají sa ani tým, že tri a pol roka robila striptérku, a že tú prácu mala veľmi rada. Avšak to, že vyzeráte ako štetka ešte neznamená, že vám môže každý blbec strkať svoju anakondu kam sa mu zachce. Mám pocit, že práve kvôli hnutiu Me Too sa toto pomaly mení. Áno, hudobný a filmový priemysel taký vždy bol a ešte stále taký je. Ja však dúfam, že už o niekoľko rokov si takéto správanie nebude nikto môcť dovoliť. A je jedno či k mužovi alebo k žene.

Cardi B tiež veľmi správne odhadla, čo si o nej budú ľudia hovoriť, keď sa so svojím zážitkom prizná:

„Stavím sa, že ak sa niektorá z tých žien postaví a bude o tom hovoriť, ľudia si povedia: No a čo? Si šľapka. Nezáleží na tom.“

 

 

Rozhovor:

 

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk