Je koniec

pridal WonderWoman 2.10.2019 o 18:12


Kylie a Travis sa rozišli.

Som šokovaná. Šokovaná, že tento vzťah vydržal až dva roky. Dva roky, chápete to? Kylie Jenner a Travis Scott sa dali dokopy niekedy v apríli 2017 a zhruba po mesiaci už zamiesili na malú Stormi. Bola som si istá, že im to nevydrží ani do jej narodenia, ale mýlila som sa. Nie je nič, čo sa nedá kúpiť za peniaze a pasáčka Kris určite zaplatila Travisovi tučný balík za to, aby jej rodinnej show zvyšoval sledovanosť. Kontrakt mal ale evidentne len na dva roky.

Vtipné je, že ich rozchod prišiel len 2 týždne po tom, čo im vyšli spoločné „zaľúbené“ fotky v Playboyi. V rozhovore dokonca trepali o ich úžasnom sexuálnom živote. Nuž, asi až taký úžasný nebol. Ešte v auguste sa spolu objavili na premiére Travisovho dokumentu s názvom Look Mom I Can Fly, no na svadbu Justina a Hailey už prišla Kylie bez Travisa. Podľa blízkych zdrojov nejde o úplný koniec, idú „len“ od seba a starostlivosť o Stormi si rozdelia, no ja osobne si nemyslím, že sa k sebe ešte vrátia. Aspon nie v skutočnosti. Či sa Kris rozhodne zaplatiť si ešte nejaké divadielko, to je druhá vec.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk