Ktorá kráska išla na zeleno – blond?

pridal Nikky 2.10.2019 o 18:39


Tak toto milí pikoškári neuhádnete.

Nie je to nikto iný, ako vaša zbožňovaná Mila Kunis. Mila a Candice majú na pikoškách zvláštne postavenie, niektorí ľudia ich adorujú do nebies a niektorí neznášajú (ešte aj Gabika Marcinková, ktorej sa údajne krásou vyrovná máloktorá… ak komenty pod rôznymi nickmi píše jej mama, tak chápem, pre každú matku je jej dieťa to naj).

Ale spať k Mile. Náš Ignác ju nafotil ako si takto kláástne odfarbená vykračovala po Los Angeles. Zhodou okolností práve v čase, keď bývalá manželka Milinho manžela Ashtona KutcheraDemi Moore vydáva autobiografiu a vieme, že sa tam našla zmienka aj o Asthonovi. Mile ale z toho určite nepreplo, pokiaľ vieme tak majú s Ashtonom šťastné manželstvo a dve utešené deti.

Isté je, že Mile táto zmena vôbec nesadla a vyzerá ako moja kamoška, keď  sa v 9. triede na základnej škole rozhodla prefarbiť na blond a „oživiť to zeleným melírom“. Nič odpudivejšie ako chameleonové peroxidom vypálené vlasy so žabacím odtieňom som ešte nevidela. Tak ale dúfajme, že Mila to spravila iba kvôli filmovej role.

 

Mile nevábny odtieň vlasov vôbec neprekáža, takáto je veselá

 

Dám si šiltovku a mám v paži

 

 

Mila ešte ako ju poznáme na začiatku septembra. Teraz ma tu asi douráža celý jej fanklub, ale mne príde ako priemerná herečka a veľmi priemerná kráska. Nikoho neurazí, ale ani nenadchne. A nie, nezávidím… ??

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk