Meghan a Harry robili charitu v Južnej Afrike

pridal NoName 2.10.2019 o 21:37


A jediné, čo svet rieši, je šatka na jej hlave.

S ohľadom na tradície a povahu moslimského náboženstva by jeden čakal, že spôsob, akým sa Meghan obliekla na návštevu prvej a najstaršej mešity Auwal v Kapskom meste je to, čo vyvolalo poprask. Vlasy vlajúce spopod inkriminovanej šatky však akosi nikoho neinteresujú. Zdá sa totiž, že ak to tak mohla nosiť Lady Diana, akékoľvek kultúrne faux pas sa s úsmevom prehliadne.

Ani dvadsať rokov po smrti Diany médiá neprestávajú riešiť, kto si dovolil obliecť sa podobne, a porovnávať s ňou každú ženu v okolí dvesto kilometrov od Windsoru. Preto sa iba okrajom dozvedáme, že Meghan a Harry navštívili Južnú Afriku pri príležitosti osláv Dňa kultúrneho dedičstva, ktorý je v krajine štátnym sviatkom. Rovnako informáciu, že mešita Auwal je historickým symbolom slobody vierovyznania bývalých juhoafrických otrokov a že je miestom organizovania spoločných kresťanských, moslimských a židovských íventov sa dozvieme tiež len z instagramu Sussexovcov. Nikoho to totiž nezaujíma.

Zato si môžeme pozrieť dvesto osemdesiat fotiek Meghan so šatkou, bez šatky, fotky Diany s podobnou pokrývkou hlavy pri návšteve Pakistanu v rokoch 1991 a 1996. Bez potrebnej odbornosti vo veciach hijabu sa môžeme iba domievať, či Meghanina aj Dianina snaha o prejav úcty vyšli nazmar. Radšej sa preto venujme dôležitým problémom, ako napríklad tomu, ktorá z tých dvoch je krajšia.

 

Diana v šatke

 

 

 

Meghan v šatke

 

Pomáha inej pani s tou jej, odborníčka jedna

 

Tak ktorá z nich vyhráva? (hlasovanie pod galériou)

 

Fanúšikovia si všimli aj to, že malý Archie priletel do Kapského mesta v rovnakej čapici ako jeho otcovi Harrymu obliekla Diana v roku 1985 na škótskom letisku Aberdeen. Kokso, tí majú prehľad.

 

Stískačky s miestnymi plebejcami

 

Nepočujem zlatko, čo si mám kde zastrčiť?

 

S miestnymi tetami. Bez odhalených vlasov, zato štýlové

 

Romantika

 

Nezdá sa vám, že sa Meghan konečne začína podobať na svoje predtehotenské ja?

 

 

 

 

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

Zdroje: dailymail.co.uk, indiatoday.in

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk