Ďalší červený koberec

pridal Nikky 5.10.2019 o 8:12


A ktoráže celebrita si obula dve rôzne črievičky? Neviem či uhádnete, tak vám to prezradím.

Je to naša milá Sarah Jessica Parker, ktorá si asi uhla viac vína ako mala …alebo možno to bol aj zámer.

Gala podujatí nikdy nie je dosť a tak sa vo štvrtok večer v New Yorku konal New York City Ballet´s Fall Fashion Gala. Tieto podujatia sa v newyorskom balete konajú dvakrát, na jar, na jeseň a ide o prepojenie módy a umenia, pričom sa dá povedať, že je to highlight spoločenskej sezóny. Jedná sa o premiéru baletu (tento rok to bol „Symphony in C“) a bálu s dress codom  „ black-tie“ ( čo v preklade  znamená smokingy pre pánov a dlhé róby pred dámy, a niektoré slovenské celebrity by si to tiež mohli naštudovať len tak na okraj). Tohoroční hlavní návrhári boli Zac Posen a baletné kostýmy vytvorila návrhárka Anna Sui.

Dosť bolo rečí, poďme sa kochať módou.

 

Spomínaná Sarah Jessica v tomto fuksiovom čude od Zaca Posena. Normálne mi to príde nevkusné, ale na nej to nejako zvláštne funguje

 

Brooke Shields, ktorá asi nestarne v jednoduchom peknom modeli šiat

 

Laverne Cox podľa mna pekne oblečená, jedine čo mi na nej vadí, sú tie vyperoxidované vlasy

 

Herečka Kelly Ripa v modrom

 

Moderátor Ryan Seacrest s priateľkou, ktorá asi tiež nepochopila čo znamená dlhá róba

 

Herečka Carrie Ann Inaba v bielom a tak úspešne splývala s fotostenou. Inak nevidím tam žiadny koberec, len vyšúchanú podlahu

 

Módna návrhárka Tory Burch

 

Herečka a komička Ali Wentworth v saténe, ktorý je taký „tricky“ materiál a vždy sa v ňom cítim tučná

 

Ak si myslíte, že chlapi to majú s výberom oblečenia jednoduché, tak sa mýlite. Taký Jordan Roth si vybral šaty s krídlami. Ak tohto pána nepoznáte, tak vám prezradím že je to prezident a majiteľ spoločnosti Jujamcyn Theatres, ktorá vlastní aj divadlo, kde sa konal bál. Viac jeho vkusných kreácií si môžete prezrieť na jeho instagrame.

 

Ak nepoznáte ani túto tetu, nevadí.  Je to komička Amy Sedaris a teda vybrala si fakt hrozné šaty a nevkusné topánky. Zabila to chlpatou kabelkou a ja si idem prepláchnuť oči savom, lebo toto je des.

 

Prišiel aj Spiderman Andrew Garfield

 

 

No a hlavní módny dizajnéri Anna Sui a Zac Posen (ktorý je mimochodom veľmi talentovný a ak by ste chceli môžem vám spraviť pikošku o jeho tvorbe). Ak o návrhároch platí že sa radi obliekajú do čiernej, tak tu to môžete vidieť.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  Nycballet.com,  Vouge.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk