Justin Timberlake a jeho noha

pridal NoName 5.10.2019 o 9:19


Bola kruto napadnutá a pomačkaná.

Predstavte si, že ste Justin Timberlake. Vystúpite z auta, usmievate na na fotografov a držíte za rúčku Jessicu Biel. Tešíte sa z toho, že ste v Paríži, na týždni módy a uvidíte nového Vuittona. Odrazu sa vám okolo nohy ovinie akýsi tvor. Je to anakonda, agresívna burina alebo z kanalizácie vyliezol Pennywise?

Nuž, v tomto prípade to bolo hádam ešte horšie. Justinovi sa na nohu zavesil Ukrajinec Vitalii Sediuk. Vitalii je známy čudák, ktorý napáda celebrity. Zvyčajne si ich odchytí na červenom koberci, skočí na nich a snaží sa ich buď len dotknúť alebo aj pobozkať.

Jeho vôbec prvý incident sa udial v roku 2012 v Moskve na premiére filmu Muži v čiernom 3. Sediuk pracoval v tom čase pre ukrajinskú televíziu a tak sa bez problémov dostal k Willovi Smithovi. Vtisol mu na líce taký typický východoeurópsky božtek. Smitha to vyviedlo z miery a Vitaliimu strelil facku.

Tak sa začala nepochopiteľná kariéra Vitaliiho Sediuka, ktorý sa pravdepodobne snaží byť len vtipný, ale nikto sa na ňom nesmeje.

Medzi jeho najväčšie zárezy patrí Kim Kardashian a jej zadok. Napadol ju už dvakrát, v tom druhom prípade sa mu podarilo vtisnúť na Kiminu riťku božtek.

Prepašoval sa aj na odovzdávanie cien Grammy. Keď si Adele šla po svoje ocenenie, podarilo sa mu dostať k mikrofónu a v priamom prenose jej zablahoželal.

Vitalii sa zavesil na nohu aj Bradleymu Cooperovi a Leonardovi DiCapriovi. Bradovi Pittovi dokonca rozbil okuliare. Kvôli tomuto činu si posedel aj vo väzení, keďže odmietol zaplatiť pokutu vo výške 20 000 dolárov.

Vitalii nepohrdne ani modelkami. V roku 2015 pobozkal na líce Mirandu Kerr a o rok neskôr zodvihol do vzduchu Gigi Hadid. Tá mu to však nedarovala a udrela ho lakťom.

Našťastie Justina Vitaliiho útok vôbec nerozhádzal. Už o niekoľko hodín si na svojom Instagrame z Sediuka uťahoval.

„Minulú noc u Vuittona. Bez ľudského náramku na nohe. “

 

Tu je Justin s „ľudským náramkom“ na nohe

 

Tu to už zaregistrovala aj Jessica, že niekto jej ide po manželovi a nie je to žena

 

Čo si tu asi tak myslia / hovoria?

 

Debilov je veľa, tak šup americký úsmev a ide sa ďalej ??

 

Vitalii Sediuk – vyzerá byť normálny, ale teda …

 

Incident v pohybe

 

Takto sa to začalo. Vitalii a Will

 

Oba útoky na Kim, ale aj útok na Gigi si nájdeš, ak klikneš do preklikov v texte vyššie.

 

Zdroje: en.wikipedia.org, edition.cnn.com, dailymail.co.uk, instagram.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk