Rozárko, vždyť to jsou svatební!

pridal NoName 12.10.2019 o 11:38


Hailey konečne zverejnila fotky šiat, v ktorých povedala bobrovi áno.

Ak máte pocit, že v poslednej dobe ktosi vykúpil virtuálny priestor, vedzte, že to boli Bieberovci. Najskôr prvá svadba, potom dlhé otáľanie, či usporiadať aj druhú, potom druhá svadba, diamantové zuby, romantická pieseň pre novomanželku a teraz konečne aj fotky nevestiných šiat. Hailey si na svoju róbu dávala obrovský pozor. Nechcela, aby ju nejaký protivný Ignác (nie ten náš, ten je dobrák od kosti) odfotil a fotky zverejnil predčasne. Ukryla sa teda do obrovského stanu, ktorý ochrankári odniesli až na miesto konanie obradu.

Premýšľam nad tým, že ako veľmi sa za posledné roky zmenili návyky celebrít čo sa týka zverejňovanie fotografií zo svadby. Ešte v roku 2011 predala Kim fotky zo svadby s Krisom Humphriesom magazínu People za 1, 5 milióna dolárov. Dnes by nikoho nenapadlo predávať fotky nejakému časopisu. Omnoho výhodnejšie je vycapiť si ich na vlastný Insta profil a nenechať bulvárne plátky priživovať sa na vašej sláve. To isté urobili aj Bieberovci, fotky si môžete pozrieť na nevestinom profile. Je to taká zvláštna doba, keď už vlastne ani nepotrebujete bulvárnych novinárov, aby na vás hľadali špinu. Dobrovoľne si tú špinu zverejníte sami.

Ale poďme už k nevestiným šatám. Takže sú biele. A majú veľmi zaujímavý závoj, na ktorom je nápis „kým nás smrť nerozdelí“. Na svadbe je troška morbídnej romantiky nutná, odporúča 9 z 10 Edwardov Cullenov. Šaty navrhol módny dizajnér Virgil Abloh.

V najbližších dňoch očakávam paparazzi fotky na jachte z medových týždňov a potom už príde čakanie na prvého potomka. Alebo rýchly rozvod? Ja tipujem potomka. Podľa mňa to títo dvaja myslia úprimne. A Hailey má podľa mňa Justina tak trochu pod papučou, čo je len a len dobre.

 

 

Dúfam, že z tohto nebude nová móda.

 

Zaujímavá je táto Hailey. Ani pekná ani škaredá, ale rozhodne má niečo do seba.

 

Tie rukávy sa mi páčia. Vidieť na nich tú mravenčiu robotu, ktorú museli odviesť zamestnanci pána Abloha.

 

Hailey a jej netradičné družičky.

 

Zdroje: dailymail.co.uk,  hollywoodreporter.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk