Celebritné páry, o ktorých ste zrejme ešte nepočuli Part II

pridal NoName 15.10.2019 o 20:31


 

Pred pár mesiacmi sme písali o niekoľkých celebritných pároch, o ktorých málokto vie. Poďme si tentokrát pripomenúť páriky, ktoré síce už nie sú spolu, ale kedysi boli a dokonca to dotiahli aj pred oltár.

Predchádzajúci článok nájdeš TU!

 

Jackson Douglas a Alex Borstein

Ak vám mená veľa nehovoria, ak ste seriálovým fanúšikom tak to fotka iste napravila. Na Jacksona si maximálne spomeniete vďaka Gilmorkám, kde prekvapujúco hral svojho menovca Jacksona – pestovateľa, ktorý si zaslúžil srdce Sookie St. James. Alex hviezdi v seriáli teraz. Ide o The Marvelouse Mrs. Maisel, kde stvárňuje svojráznu agentku začínajúcej stand up komičky. Ak si dobre spomínam, tak za svoj výkon vyhrala naposledy Emmy. Títo dvaja to dotiahli na 18-ročné manželstvo. Rozviedli sa pomerne nedávno (2017) a majú dve deti – Barnabyho a Henriettu. Barnaby je zrejme chlapčenské meno.

 

Liza Weil a Paul Adelstein

Opäť seriáloví herci. Opäť Gilmorky, avšak najnovšie aj How To Get Away With Murder. Sú tu fanúšikovia? Aktuálne beží záverečná sezóna, tak som zvedavá ako dopadne aj postava Lizy Weil. Paula Adelsteina som tuším videla naposledy ako agenta v Prison Breaku. Ak si dobre spomínam, jeho osud v seriály nedopadol najlepšie. No poďme na ich manželstvo. Dali sa dokopy v roku 2005. Vzali sa v roku 2006 po 6-mesačných zásnubách a po necelých 10 rokoch manželstva sa rozviedli. Z ich vzťahu vzišla jedna dcéra menom Josephine Elizabeth. Ešte dodám, že Paul má dnes 50 a Liza má 42 (čo sa mi vôbec nechce veriť).

 

Fred Armisen a Elisabeth Moss

Naozaj veľmi čudný párik na prvý pohľad. 16 ročný rozdiel a 8 mesačné manželstvo. Elisabeth je skvelá v Príbehu služobníčky. Aj v Mad men jej rola vyčíňala. Zobrali sa pred desiatimi rokmi, takže Elisabeth mala 27. Dnes tvrdí, že bola na manželstvo primladá a Fred zas spomína, že bol príšerným manželom.

 

Lauren Holly a Jim Carrey

Rok 1994 bol pre Jima Carreyho naozaj zlomový. Do kín prišli tri filmy, vďaka ktorým sa vyšvihol medzi hollywoodsku smotánku. Najskôr prišiel so zvieracím detektívom, potom ďalšou náložou humoru v Maske a rok uzavrel šialeným filmom Blbý a blbší. Už počas konkurzu na film Ace Ventura spoznáma Lauren Holly. Tá síce rolu nezískala, avšak obsadili ju do filmu Blbý a blbší. Áno, presne v tomto filme sa Lloyd aka Jim Carrey vehementne snaží vrátiť kufrík žene, ktorú raz viezol na letisko. A túto ženu hrala Lauren. No láska jak hrom. Ich manželstvo trvalo celých 9 mesiacov.

 

Jeff Goldblum a Geena Davis

Týmto dvom to seklo! Koncom 80-tych rokov tvorili manželskú dvojicu. Obaja boli na vrchole svojich kariér a pre oboch to bolo druhé manželstvo. Vzali sa vo Vegas v roku 1987. Po dvoch rokoch podali žiadosť o rozvod a v roku 1990 už boli rozvedení. Jeff to neskôr vyskúšal do tretice a zatiaľ mu manželstvo drží. Geena si manželstvo vyskúšala do tretice aj štvorice. V roku 2017 sa rozviedla s posledným manželom.

 

Zdroje: people.com, whodateswho.com, pagesix.com, cosmopolitan.com, imdb.com, mumslounge.com.au







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk