Všetko najlepšie Suzanne Somers!

pridal NoName 18.10.2019 o 16:45


Herečka, modelka, tanečnica, spisovateľka, speváčka, podnikateľka a neviem čo všetko ešte oslavovala v stredu (16.10.) jej 73. narodeniny!

Stačilo mi prečítať si pár riadkov jej životného príbehu a neverila som vlastným očiam. Už sa vážne nečudujem, že táto “dáma”, ktorá evidentne rukami-nohami bojuje proti starnutiu, napísala 2 autobiografie, 4 knihy o chudnutí a jednu knihu poézie. Budem sa snažiť vás príliš nezahltiť množstvom pikošiek o žene, ktorá naposledy prišla na trh s vlastnou prírodnou kozmetikou.

Suzanne Somers sa narodila 16. októbra 1946. Jej detstvo bolo poznačené neustálymi útokmi opitého otca a bojovaním s dyslexiou. V 16-tich v snahe ubrániť sa útokom ožratého otca, ho udrela tenisovou raketou po hlave. Výsledok – otras mozgu. Otec s ňou údajne neprehovoril dva roky. Hoci bola chudobná, v škole sa jej darilo. Vyhrala štipendium pre štúdium hudby na výške, avšak po 6 mesiacoch skončila, keďže neplánovane otehotnela. Mala 19. Vydala sa a v novembri 1965 sa jej narodil syn. Jej jediné dieťa. Suzanne nebola v manželstve šťastná a tak sa dala dokopy so svojim učiteľom herectva, čo veľmi rýchlo zistil jej manžel. Po dvoch rokoch teda manželstvo skončilo. Ako slobodná matka sa skúsila živiť modelingom. Od rodiny sa postupne dištancovala, keďže aj jej dvaja súrodenci prepadli alkoholu.

V roku 1968 spoznala svojho budúceho druhého manžela Alana Hamela, ktorý bol v tom čase ženatý. Aj napriek tomu, začali spolu chodiť a Suzanne otehotnela. Podstúpila teda interupciu. O tri roky neskôr bol jej syn Bruce vážne zranený pri autonehode a musel podstúpiť terapiu. Terapeut, ktorý ho mal na starosti účtoval Suzanne jeden dolár za týždeň.

Začiatkom 70-tych rokov konečne získala niekoľko menších rolí v rôznych projektoch. V 1976 sa pripojila k osadenstvu komediálneho seriálu Three’s Company. O rok neskôr sa vydala za Alana. V seriáli sa udržala štyri sezóny. Potom nasledoval vyhadzov. Suzanne sa totiž málil ponúkaný honorár na ďalšiu sériu. Pri prvej sérii začínala na sume 2500 dolárov za epizódu, pri štvrtej už dostávala 30000 dolárov. Vyžiadala si krásnych 150000 dolárov plus 10% podiel na zisku seriálu. To jej neprešlo a posledné natáčania epizód mala pod prísnym dohľadom, pričom jej výstup nesmel presiahnuť jednu minútu na epizódu. Po ukončení zmluvy sa pokúsila zažalovať stanicu ABC, pričom žiadala odškodnenie za akési hanobenie jej hereckého mena v hodnote 2 miliónov dolárov. Verdikt znel 30 tisíc za nevyplatenú jednu epizódu. Suzanne sa následne dostala na čiernu listinu a roly sa jej oblúkom vyhýbali.

V 80-tych rokoch vystupovala v Las Vegas, propagovala to čudesné fitness zariadenie na posilňovanie stehien a na obrazovky sa vrátila až v roku 1987 so seriálom She´s the Sheriff, ktorý to dotiahol na slabé dve série. V roku 1991 sa stala súčasťou úspešného Krok za krokom, kde si ju všetci pamätáme ako krásnu kaderníčku a vdovu s troma deťmi Carol, ktorá sa zamiluje do vdovca s troma deťmi. V začiatkoch seriálu mala 45 rokov. Osudy jednej veľkej rodiny, kde si decká robia stále napriek sme sledovali dlhých sedem rokov.

Po skončení seriálu sa jej herecká kariéra dostala do úzadia. Pokračovala vo vydávaní kníh, propagovala kritizovanú hormonálnu liečbu či alternatívne spôsoby liečby rakoviny (v 2001 prekonala rakovinu prsníka) a hlavne sa jej nejako nedarí stárnuť s gráciou. Toď Suzanne – všetko najlepšie!

 

Jedna zubatá blond foto

 

Vek je len číslo! Výstrih musí byť a basta!

 

Zázračná fitness pomôcka pre spevnenie stehien! Veď si len pozrite aké má parádne nohy Suzanne dnes!

 

Ako si ju pamätáme všetci – Krok za krokom so seriálovým manželom Frankom

 

Zo seriálu She´s the Sheriff

 

Jedna znepokojivá aktuálna foto

 

Jedna s manželom

 

Zdroj: imdb.com, en.wikipedia.org, amazon.com, organicauthority.com, aarp.org, pagesix.com, nostalgiacentral.com, celebmafia.com, people.com

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk